Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Czerwca 2020 @Aron dalej ma susze. Lej po całej donicy a nie tylko po środku. Eliminuj możliwe błędy jak podlejesz więcej i dalej to samo Będzie to eliminuj następne podejrzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Aron domyśliłem się ale wolałem dopytać. Nie sraj żarem, to nie jest nic dziwnego. Kolory dobre, liście zdrowe, podłej i obserwuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Co ile mam je podlewać? Codziennie? Roślinki mają 8 dni. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Czerwca 2020 @Aron tak aby suszy nie robić i błota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 @Aron podlej tak żeby dołem wyciekało a donica była ciężka i potem codziennie sprawdzaj palcem glebę na kilka centymetrów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 Jprdl... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Elo Pany, jakiś dziwny żółty nalot. Co to może być? Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Czerwca 2020 @Aron może jakieś robactwo, zresztą reszta jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć. Dzień 11 i karzeł (a może karlica?) zaczyna walić. Mniejsza oto. Chcąc dać oświetlenie wyżej niechcący żyłka przeleciała po liściu i ucięła kawałek. Wszystko będzie ok? I niestety chyba zbyt blisko żarówki miały, bo liście lekko pożółknięte (nawóz wykluczam, przelanie też), Plus pojawiły się boczne odrosty. Czy to czas na LST? Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @Aron mógłbyś próbować lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 A pisali o tej żyłce... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 4 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Tester napisał: @Aron mógłbyś próbować lst Tak będzie dobrze? Trochę jej w łodydze trzasło. Ale się nie złamała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @Aron przejdzie ale ten drut może nie utrzymać roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 Jak wbity z 10cm to spoko da radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Siema byki. A co z kolejnymi odrostami? Je też odsłaniać? Plus naszła mnie taka rozkmina. Krasnal już na drugi dzień zareagował na LST Podczas, gdy u LR2 się lekko wysunęły. D. 12 Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Czerwca 2020 @Aron coś ona wstała chyba, naginaj tak aby leżał krzak, druty w glebie nie są dobrym pomysłem bo wychodzić mogą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Czerwca 2020 Bardzo jestem ciekaw jak to pójdzie pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Czerwca 2020 35 minut temu, Szym napisał: @Aron coś ona wstała chyba, naginaj tak aby leżał krzak, druty w glebie nie są dobrym pomysłem bo wychodzić mogą Drut daje rade. Po prostu się skubana wygięła na łodydze do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Czerwca 2020 Znalazłem takiego małego pierdka w donicy z LR2. Przypomina MJ. Czy to możliwe? Jest mniejsze niż to co pierwotnie wyszło z ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 8 Czerwca 2020 @Aron to nie jest MJ Bardziej jak jakaś rzeżucha wygląda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach