LiitlebigWeed 132 Napisano 4 Sierpnia 2021 proponuje temat " profilaktyka jako sposób na zdrową roślinę" w temacie jak zapobiec tym wszystkim problemów z działu choroby/szkodniki/niedobory profilaktyka dla roslin indor i outdor, jak zabezpieczyć spota przed nieoczekiwanymi problemami. bo jak zauważyłem wszyscy który piszą do działu choroby/szkodniki/niedobory nie mają pojecia o profilaktyce, żeby zapobiec problemom które potem opisują gdy problem jest w zaawansowanym stadium. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Sierpnia 2021 3 godziny temu, onyx napisał: masz w planach organizować jakieś eventy? Konkursy, challenge? Fajnie by było z innymi ludźmi ruszyć z podobnym projektem ale też zachęcić innych do tworzenia fotorelacji będzie cos jakieś konkursy tylko nie teraz na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 5 Września 2021 Serwer dc oraz zmienić theme 😉 mogę pomagać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Września 2021 Może jakiś dział sprzedam kupię zamienię? Ludzie mają nasiona,sprzęt, często w nadmiarze lub po prostu chcieli by się tego pozbyć... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Września 2021 @KlausKörner pomysł dobry ale w cebulandi raczej sie nie sprawdzi. Zaraz znajdzie sie Janusz biznesów albo jakies gumowe ucho. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Września 2021 To odpalajmy konkursy. Największy plant w pudełku od jogurtu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2021 Możliwość usunięcia swojego konta,bo widziałem że już były takie glosy. Każdy powinien mieć do tego prawo i jeżeli się komuś zachce,to za paroma kliknieciami usunąć konto na amen. To daję uzytownikom wybór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Października 2022 @Tester może system komentowania często myli mi się wspomnij z cytuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2022 Może jakiś zlot lub spotkanie w Holandii np. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 18 Lutego 2023 Dodajcie zakładka aktualności i opcje z pokazywaniem z każdego wątku kto co nowego dodał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Lutego 2023 @Truman wszystko jest, kliknij na samej górze aktywność, dodatkowo są zakładki z nowymi tematami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 18 Lutego 2023 @Tester 1 minutę temu, Tester napisał: @Truman wszystko jest, kliknij na samej górze aktywność, dodatkowo są zakładki z nowymi tematami No i wszystko jasne dziękuję! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Testerddałoby się zrobić coś z formatowaniem jak przykładowo kogoś się oznaczy? Ja przykładowo nie jestem w stanie teraz usunąć oznaczenia Tester, pomimo że usuwam tekst z @ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Bob drzewny na telefonie tak się dzieje to jest jakiś defekt związany nie z forum, ale to mamy na uwadze też 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Tester może dodać możliwość wysyłania zdjęć w wiadomościach Usuwania postów które się dodaje zmiana nick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Kwietnia 2023 @hubert2020 usuwanie postów podobno by mogło wprowadzać duże zamieszanie. A co do zdjęć też myślę że to dobry pomysł, bo jednak telefony poszły do przodu i trochę te zdjęcia ważą, ale z drugiej strony pewnie hosting by trzeba było jakiś lepszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) @Bob drzewny ale są fora które maja możliwość usunięcia posta którego się dodało a tez można zrobić forum delikatnie płatne np głupie 5/10 zł i żeby powiększyć pamięć hostingu Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 21 Kwietnia 2023 19 minut temu, hubert2020 napisał: @Bob drzewny ale są fora które maja możliwość usunięcia posta którego się dodało a tez można zrobić forum delikatnie płatne np głupie 5/10 zł i żeby powiększyć pamięć hostingu no a płatnośc koniecznie ze swego konta bankowego xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 8 Lipca 2023 (edytowane) Chciałbym zaproponować temat "giełda" typu sprzedam kupie sprzet zwiazany z hobby ? Edytowane 8 Lipca 2023 przez Lolamator 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Lipca 2023 (edytowane) @Lolamator to naraziłoby growerów, czy stałych bywalców forum, którzy uprawiają dla siebie na potencjalne problemy. Stary ja wiem, że fajny pomysł, ale według mnie to nie ma prawa bytu dopóki nie będzie legalu. Ja swój sprzęt sprzedałem "cichaczem", bo ciągle mam temat na chacie, więc tak to wygląda 😄 Edytowane 8 Lipca 2023 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach