EneDue 446 Napisano 15 Sierpnia 2020 Piękne topki @Groovebusters @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) @Groovebusters czemu nie masz paznokci zrobionych ? ? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 @Dom bo je regeneruje Jak zrobię paznokcie to wstawię w fotorelacje. Mają większe zainteresowanie niż moje topy. ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) @Groovebusters no co ty, topki piękne tak jak już ktoś napisał ? tylko ja bym nie zostawial na nich tyłu liści , a z tym zapachem to też się zastanawialem, bo ile razy bym nie ścinał jakiegoś topka na próbę to za każdym razem pachniał bardzo intensywnie, ale po krótkim czasie schnięcia przestawał i czuć było już tylko skoszoną trawę , z tego co się dowiedziałem to muszą trochę poleżeć w słoikach zanim zaczną wydzielać ten intensywny zapach i aromat który tak uwielbiam Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 2020 Co to za odbarwienia na liściach na drugim zdjęciu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 17 Sierpnia 2020 @Groovebusters tez mam takie na 1 roślinie więc podłączam się pod pytanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Sierpnia 2020 @Dom @Groovebusters jakiś chyba lekki niedobór albo nadmiar bo dobrze krzaki chyba karmicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja się nie znam ale gdyby moje tak wyglądały to wkurwilbym się, że za dużo im z talicy mendelejewa dowaliłem i będę jarał chemię. Ale tak jak na wstępie - ja się w sumie nie znam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 @Rocky1988 passive agressive - ale ja się tam nie znam ? palę tamten szczyt uwalony nawet bez flusha i jest dobrze ale rozumiem, są growerzy, co stawiają bardzo na smak Ja pk nie podaję np już ponad tydzień, inne nawozy są ze śladową ilością pierwiastkow, to raczej enzymy z owoców, witaminy i inne niekoniecznie mocno zmieniające smak substancje są tu na forum growerzy, którzy z dobrymi skutkami nawożą pełnym spektrum nawozów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 Mi chodzi o przegiecie z nawozami. Sam mam full z plagrona. Ale daje połowę zalecanej dawki co drugie podlanie. Wiesz WC i tak to wypluka, ale duza ilosc z tego co wyczytalem i zaobserwolalem troche hamuje. Sam lecą dopiero z drugi raz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 Harvest na raty ? Bluematic jest w 3/4 ścięta, wszystko rozdane, mówią że to takie pluszowe, a sweet skunk popcorn i moc mocno light. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Groovebusters może jakby polezała to by mocy trochę nabrała. To samo zioło po 3 tygodniach w słoiku inaczej smakuje, inaczej pachnie i inaczej działa. Sprawdziłem na moich - świeże vs po curingu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Sierpnia 2020 Jakie dalsze plany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @Wentyl potwierdzam w 100%. Niebo a ziemia. Najlepszy efekt z autopsji jest po water curring- wszystko teraz zaczynam w sloiku z wodą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Rocky1988 Jaki efekt po WC odnotowałeś? Ja swojego LR2 dałem do WC. Ale efekt wizualny i zapachowy mnie zniechęcił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry znikam z gry na jakiś czas, zostanę na forum, będę myśleć o następnej uprawie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @Aron bardziej zbite i ciemniejsze tak wizualnie. Tracą troszkę objetosciowo, po tygodniu w wodzie i potem po wysuszeniu oraz lezeniu w zamknietym sloiku na normalnym curringu ma piekny delikatny zapach i jest ciut mocniejsze. Calosc tego procesu jest szybsza finalnie od klasycznego sposobu, ma większą moc i delikatniejszy smak. Warto te 5-10% masy oddać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Groovebusters dobra dobra, obiecałaś pazurki jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2020 *abort mission* *logoutnevercomingback* ? właśnie takie teksty mnie w życiu irytują. dla mnie to już jest niesmieszne. to nie jest forum o paznokciach, o typach dłoni etc itd. szowinizm jest mega passe to co robicie niektórzy panowie jest seksistowskie za pierwszym czy drugim razem odpowiedziałam na śmiesznie, ale po tylu postach mam już dość ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach