CheMsKuN 683 Napisano 28 Czerwca 2020 @Groovebusters Drut ogrodniczy wbij w ziemie, drugim koncem zlap liscia i dognij go do ziemi. Nie obcinaj, liscie to zoladek rosliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Groovebusters co za dużo to niezdrowo ja bym nie urywał już, jaką masz wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2020 @Szym 65-85% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 28 Czerwca 2020 @Groovebusters coraz ładniej to u Ciebie wygląda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @Groovebusters ja urwałem dwa tylko bo ostatnio automatowi urwałem koło 10 i zwolnił w chuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2020 Dziękuję @EneDue, będę odginać z drutem ogrodniczym. ? Witamy na świecie nowego noname'a Chcę zobaczyć czy to była moja wina, że pierwsze rośliny z baki tak się źle rozwijały. Czy to była wina pestek, wiecznych problemów z pH przez herbatki, które rozkładając się zmieniały pH gleby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @Groovebusters bede obserwował. Też mam parę pestek no baner ale nie wiem czy warto je sadzić bo nawet nie wiem czy to pestki z bali czy skąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2020 @EneDue a nóż widelec Ci się poszczęści ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2020 Hej, widać coraz więcej włosków. Podwyższyłam lampy, bo były tak niskie, że ledwo co wystawały znad doniczki. Jaki szkodnik może mi wpierdzielać te liście? Widziałam takie mini białe, latające żyjątko. To był Royal Bluematic, teraz Sweet Skunk i Bubble Kush. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Lipca 2020 @Groovebusters może mączlik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2020 @Tester też o tym myślałam, ale nie znalazłam informacji, że on może jeść liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Lipca 2020 @Groovebusters coś musi jeść ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 Niebieska Strzała określiła się 26 czerwca, czy ona nie kwitnie zbyt wolno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lipca 2020 @Groovebusters różne odmianki różnie kwitną może na dniach dostanie kopa z kwitnieniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 @Tester to mnie pocieszyłeś, dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Lipca 2020 No brawo! Idą podobnie do moich. Pewnie ścinać będziemy mniej więcej razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2020 Tu jeszcze bonus dwutygodniowy noname. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lipca 2020 @Groovebusters tym mocno zielonym roślinom wodę czystą lej na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Lipca 2020 No i pięknie, zagęściło się, ładnie wygląda. Ja mam na głowie remont i przeprowadzkę więc nawet nie myślę o krzakach, rosną to rosną. Podoba mi się tam u Ciebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach