Gość Napisano 3 Czerwca 2020 @Bimbrownik bingo! czemu na to nie wpadłam, że to się rozkłada... Dziękuję!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 @Groovebusters te herbatki chyba lepiej dać rok wcześniej do ziemi i niech gnije a po roku regulować pH i gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue ja do donic, a zwłaszcza do indora nie lał żadnych eksperymentów bo to się kisi, przyciąga robactwo i nie da się regulować. Na out spoko, tanie i naprawdę działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2020 @Bimbrownik @EneDue co ja bym bez Was chłopaki zrobiła. Era herbatek DIY idzie w zapomnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @Groovebusters nie gadaj bo właśnie suszę sobie liście i zobaczę jak smakuje taki napar. Pokrzywę piją to czemu by konopii nie spróbować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2020 Hah no w sumie do osobistej konsumpcji, mniam. Często piję pokrzywę. Albo mięte ze swojej doniczki. Jutro planuje zakup Royal Bluematic AF i Northern Lights AF ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Ja już olewam automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue ? Czemu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2020 Właśnie. Czemu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Bo za mało można przy nich pogmerac. Z treningów tylko lst a my ze ja chcę jej jeszcze lsd zrobić? Zresztą tak jak pisałem już kiedyś, mam zamiar teraz dwie rośliny posadzić żeby seksy uprawiały i dały nasionka. Nigdy nie trzymałem roślinki na nasiona a już tym bardziej na feminizowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue no właśnie najfajniejsza zabawa jest z treningami, można coś podziałać. Ale auto nie skreślam, właściwie nastepny mój to będą auto. A to dlatego, że odmiany które chcę posadzić tylko w auto występują. Więc nie ma się co zarzekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2020 Never say never ? Parametry z nowym nawilżaczem są kozackie. Znowu wraca do siebie po perturbacjach z pH. Skąd mam wiedzieć, czy to jest sezon czy auto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 3 Czerwca 2020 15 minut temu, Groovebusters napisał: Skąd mam wiedzieć, czy to jest sezon czy auto? Automat zacznie sam kwitnąć, a sezon dopóki nie zmienisz światła na 12/12 to będzie cały czas wegował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2020 Dwa automaty już kiełkują ? Doszły też nowe żarówki. Box został rozbudowany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Czerwca 2020 No to czekamy na nową relację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Czerwca 2020 Widzę, że się rozwijasz mocno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2020 Coś się dzieje? Dzisiaj weszła w 4 tydzień... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Czerwca 2020 @Groovebusters odrosty nowe widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2020 Wykiełkowane nasiona poszły w glebę. Podsypalam przy okazji dwa pozostałe drzewka. No i screen z aplikacji. To są dopiero nicknejmy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Czerwca 2020 Sunday, bloody sunday Wszystkie kiełki dziś wyszły. Zaskoczył mnie Blue Cheese od Barneys Farm, bo po kilku dniach w ziemi uszkodzone nasiono nieoczekiwanie wykiełkowało. A miało odłamany kawałek przez mój debilny precrushing. Mały cud. W piątek dwa nołnejmy będą miały miesiąc a są kurduplami, są zniszczone przez pH i mają słabe korzenie. Stwierdziłam, że będę na nich ćwiczyć treningi i położyłam je dziś na glebę. Wrzucam zdjęcie z zaznaczonymi kurduplami. Nie mogłam się powstrzymać przed przeróbką. Po lewej Royal Bluematic, w środku Blue Cheese, po prawej Sweet Skunk. No i w małych doniczkach dwa zglebowane nołnejmy. Dżordżina Samosia Niebieska Strzała Blue Cheese survival master Sweet skunk jest w kasku i nie mogę już dodać zdjęć. Pozdro i niech buch będzie z Wami:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach