fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 Ja pierdole @EneDue i wykrakałeś. Przychodzę dziś na spota patrzę brakuje topów, były poobcinane nożyczkami, na szczęście zostawili A nie zabrali wszystko, ale i tak. Spanikowałem i ściąłem rośliny na których mi najbardziej zależało. Wlasnie sie suszą... Ja pierdole nooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 Hey wlasnie przesledzilem fotorelacje,duzo zabrali? ,w sumie fart ze nie wszystko ,ja tez choduje na oucie w foli,beda gotowe za 2tyg pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 @fxxx1337 jak masz szanse to wrzuć tam jakiś wiatrak albo daj na jakiś przewiew, porób dziury bo plecha wjedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 jest wiatrak @Daw91 jakieś 20-30% zabrali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 Ja dzisiaj Green Cracka scinałem bo był najbliżej a pogoda ma się zepsuć. Na moje oko to z 60-80 chyba będzie u Ciebie, prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 @Daw91 @Daw91 jakieś 20-30% zabrali jeszcze mi sativa rośnie największa, ale jej zostało dużo ;/ 3 tygodnie to jest minimum... pewno jak przyjde połowa będzie skoszona @mirecki więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 @fxxx1337 strzelałem. Ty masz to w pokoju czy w jakimś pomieszczeniu gospodarczym? Jaką masz temperature? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 strych zara pójde sprawdzić temperature, bo postawiłem termometr, ale nie sprawdzalem jaka jest 20 stopni @mirecki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrzanina 0 Napisano 25 Września 2020 Widzę suszenie na odpierdol. Jak jesteś gej to napisz dużymi literami a nie wpierdalasz zdjęcie jakiejś dupy na profil ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 a xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Września 2020 To kurwy złodzieje. Ja w lesie znalazłem czyjegoś spota ostatnio 7 krzaków głównie sativa wielkie i piękne. Żona skomentowała że pięknie pachnie i wygląda na dworze. Powachalismy i poszliśmy dalej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Września 2020 No cóż, wiedziałem, że to nie może pójść tak łatwo xD Z tych dwóch półauto zebrałem jakieś 700g mokrego, nie wiem strasznie chujowy wynik. Rośnie mi ta największa sativa jeszcze, oby jej nie zakosili, bo będzie słabo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Września 2020 @fxxx1337 z 250-300 bd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Września 2020 Z tego co już zebrałem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Września 2020 @fxxx1337 tak, bo tracisz ok 70% masy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Września 2020 Przychodzę na spota z ziomkami a tam wszystko wycięte, krzak rozjebany na pół, nie wiem jakieś niewyżyte kurwy, naśmiecili i debile zostawili kartkówkę ze szkoły z imieniem i nazwiskiem leżała zamoczona. Sprawdziłem gościa, ziomek z miasta obok, podobno nie pali zioła, może jakaś podpucha. Zebrałem resztki z tego co zostały ok. 100g mokrego. Jebać złodziei, siema. @Tester Fotorelkę można zamykać za jakiś tydzień, jak wrzucę końcowy wynik. A na koniec znicz dla giganta:) [*] Jeśli to czytasz to jebać cie frajerze:) sorki za wulgaryzmy, jestem wkurwiony na maxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Września 2020 Współczuję, powinna ich karma dojechać. A co do tej kartkówki to radziłabym chociaż zamazać jego dane, bo może się to okazać cenną wskazówką dla policji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 27 Września 2020 takie kurwy piątek z kartkowek nie dostaja, zlodziei szukaj wsrod patusow z klasy tego Roberta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Września 2020 To policja ich dowie, złodzieje, oni teraz posiadają że 300g jak nie lepiej, a @fxxx1337 jest czysty bo do niego jak dojadę, skoro obok może być 3 miasta i 7 wioch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach