mirecki 755 Napisano 27 Września 2020 Szkoda w chuj ale dobre i to. Ja ostatnio jak byłem krzaka ciąć to na wędkarza trafiłem więc jak pójdę na spota znowu to się okaże czy jest jeszcze do czego. Mimo wszystko nie poddawaj się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Września 2020 Podsumowanie: Końcowy wynik: 230g @Tester Fotorelacja do zamknięcia Pozdro i z fartem ziomy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Września 2020 @fxxx1337 Co to bylo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Września 2020 Odmiany ? Temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Września 2020 @fxxx1337 myślę że na kilka tygodni będzie ? następny sezon będzie lepszy. Z fartem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2020 Ciastka na maśle z konopi z samych liści i łodyg Powiem wam, że nigdy nie czułem tak męczącej fazy, po kilku godzinach musiałem się położyć, bo nie miałem sił na nic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Października 2020 @fxxx1337 nie odpowiadała ci faza? za mocne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2020 Powiem ci, że faza nie była jakoś bardzo mocna, ale straaasznie męcząca. Porównując moje topy do ciastek to topy mają 2x większą moc i dużo lepszą fazę, ale za to krótszą Te ciastka trzymają naprawdę długo, a czasem mogą wejść bardzo mocno, np. mój ziomek o 4 nad ranem (zjadł o 21) miał chyba najsilniejszy moment i mi się na schodach wyjebał XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Października 2020 @fxxx1337 mnie po ciastku(dokładnie 1) trzymało od 21 do 14 ( przymusowe wolne trzeba było wziąść bo nawet nie było sensu się ubierać i jechać nie wspominając już o pracy) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Października 2020 No ja po przyjęciu do żołądka też mam ciężki haj Coś w stylu " niech mnie ktoś przytuli" nic tylko leżeć zwinięty w kulkę i żeby ktoś karmił dawał pić i tulił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Października 2020 @EneDue haha uśmiałem się na noc ? musze i ja zrobić i przetestować ? nigdy nie miałem przyjemności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Października 2020 @zielonyjamajczyk to uważaj bo lubi wyjebać z butów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Października 2020 Skoro tak, to chyba też sobie zrobię ciastka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 24 Października 2020 @mirecki koniecznie ? i ojcu zawiozę. Niech staruszek się pocieszy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Października 2020 @zielonyjamajczyk @Aron ja dawałem tematu na oko i dałem kilka odmian więc mix był dobry. Najpierw dekarbonalizacja a później temat dałem do ciasta i jeszcze raz piekarnik ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spide 0 Napisano 22 Listopada 2020 W dniu 05/10/2020 o 09:39, fxxx1337 napisał: Powiem ci, że faza nie była jakoś bardzo mocna, ale straaasznie męcząca. a ile dałaś g na ile ciastek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Listopada 2020 @Spide było robione z liści i opadków z trymowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Listopada 2021 @fxxx1337 czuję się urażona, że nie napisałeś kto stworzył te wspaniałe ciasteczka -.- @Spide przepis na to masło na pewno będzie jak moje zetnę xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach