CheMsKuN 683 Napisano 6 Maja 2020 @Seba691 Szczyt jest w gorze ponad odrostami, czy mi sie wydaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2020 @CheMsKuN w 2 krzaczkach tak ze względu że leży już na doniczce i nie mogę go niestety mocniej docisnąć ? Jak odrosty rusza w górę to będę starał się na boki jeszcze szczyt wyginac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 6 Maja 2020 Połóż i do doniczki mocuj 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2020 @Wentyl no właśnie poczekam aż ruszy ze 3 centymetry i tak zrobię bo narazie nie ma jeszcze jak go wygiąć tak mocno bo się złamie albo nie będzie jak chwycić. Wszystko przez to że na środku posadziłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Maja 2020 @Seba691 Wygnij ja w bok i prowadz ja w okrag, tak jak na obrazku ktroy zapodal @Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2020 Dzisiaj znowu się poznęcałem nad dziewczynkami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 Dziewczynki zaczęły się ładnie zagęszczać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Maja 2020 Ładnie idzie. Błąd ten co u mnie. Posadziłem na środku doniczki . Wyjmij haczyki i spróbują ją puścić w bok, kawałek po kawałku naginaj w łuk i mocuj haczykami. Jeśli od razu się nie uda ostrego łuku zrobić to za dwa dni poprawisz i będzie git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 Ale ona po topingu ma dwa szczyty i daje je po doniczce na boki bo są najmocniejsze to niech się jeszcze rozgałęzią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Maja 2020 Sorki. Nie zauważyłem topingu. To nie h leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Maja 2020 Krzaki niestety maja za malo swiatla. Widac to po tym jak sie wyciagaly i zdecydowanie za malo sie krzacza. Pomysl nad zmiana panelu, albo dodaj tam troche swiatla z innego zrudla (zarowka cfl, led itd.) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2020 Siemanko ekipa pytanie za 100 pkt mam. Jak się okazało i już pisałem o tym na czacie miałem wilgotność w granicach 40% i dlatego dziewczyny tak wolno rosły. Dzisiaj władowałem nawilżacz oraz dodatkowa żarówkę. Mam teraz światło 16na8 czy jak bym zwiększył na 20 na 4 to panny podgonia trochę czy nie będzie aż tak dużej różnicy? Do flo jeszcze minimum z miesiąc. A pytanie nr 2 to czy nie będzie bardzo źle jak nawilżacz będzie chodził tylko przy włączonym świetle? Stare pojemniki z wodą już wyjąłem normalnie stały pod wentylatorami jak światło było wyłączone ale wraz podczas ciemni dawało max 50% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Maja 2020 4 godziny temu, Seba691 napisał: Mam teraz światło 16na8 czy jak bym zwiększył na 20 na 4 to panny podgonia trochę czy nie będzie aż tak dużej różnicy? 18/6 jest ok różnicy byś nie zauważył 4 godziny temu, Seba691 napisał: czy nie będzie bardzo źle jak nawilżacz będzie chodził tylko przy włączonym świetle? dobrze będzie jeśli w ogóle będzie chodził @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2020 @Tester przed chwilą sprawdzałem i już wszystko wiem przy włączonym świetle mam teraz wilgotność ok 60% myślę że więcej nie ma co aczkolwiek mogę dużo więcej zrobić a w nocy spada do 40% w sensie jak światło wyłączone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2020 Podoginac niektóre szczyty żeby wyrównać wysokość czy już dać im spokojnie rosnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2020 @Seba691 jak chcesz, jak są na wegu to możesz się bawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2020 To jutro jeszcze trochę się pobawię a później dam im spokój, chociaż ostatnim razem już tak mówiłem a znowu chce mi się tam ręce wsadzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 Siemanko Panowie i Panie. Dzisiejsze zdjęcia. Myślę że potrzymam je do końca czerwca i przejdę na flo bo w końcu zaczęły ładnie w górę rosnąć. Ostatnimi dniami było parę problemów między innymi z nawilżaczem, właśnie puściłem. Mu czyszczenie zobaczymy czy będzie mniej pary dawał a jak nie to już mam następny Programator kupiony tak więc wilgotność znowu pod kontrolą. Patrząc na zdjęcia macie jakieś pomysły, sugestie co powinienem zrobić? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Czerwca 2020 @Seba691 roślina wyciągnięta z deka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach