Gość Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Box 190x67x67 Ziemia organiczna BIOBIZZ Nawóz Advanced Nutrients Micro Grow Bloom Mata Co2 Oświetlenie - Panel LED LUMERI SQ200 Leistung: 200W LED Typ: 1365 x SMD2835 Stromverbrauch: 50 Watt LED Rot: 1155 LED Blau: 210 Rosliny: -8 Ball Kush (Barnes Farm) -Bubba Island Kush (Dutch Passion) -Sensi Skunk (Sensi Seeds) -Critical (Royal Queen Seeds) Zdjęcie z 26 marca 10 kwietnia 10 kwietnia 22kwietnia Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Gość Uzupełnienie informacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Kwietnia 2020 Opisz co to za pestki wrzuciłeś I będę kibicował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia 2020 @EneDue opisane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Kwietnia 2020 @Seba691 super @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Kwietnia 2020 @Seba691 masz podstawki pod doniczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Kwietnia 2020 Kurde, zmylił mnie tytuł. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Kwietnia 2020 @Bimbrownik mnie też. Ja już rękę rozgrzewałem licząc na pikantny filmik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia 2020 @Andi oczywiscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia 2020 Siemanko. Liczę na wasza pomoc mam kilka pytań. Czy powinienem dosypać ziemi? Jaka metodę treningu wybrał? Toping? Czy to odpowiedni moment na przycięcie czy jeszcze poczekać? Pozdrawiam ? Daje jeszcze zdjęcie z innej perspektywy. Dwie roślinki z prawej są trochę większe i wydaje mi się że już można je ciąć a pewnie na te dwie z lewej trzeba poczekać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Kwietnia 2020 Z tego co piszesz to nie automaty więc zrobiłbym lst a za tydzień toping. Są tu jednak rolnicy lepsi ode mnie więc niech się wypowiedzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Seba691 Tnij i gnij, juz czas. Zrobil bym topping i lst na raz, znaczy sie tego samego dnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia 2020 @CheMsKuN a jak je przytnę i przy twierdzę od razu do ziemi to nie zaszkodzi roslinom? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Kwietnia 2020 Nie. Spowolni je to na jakis czas, ale tylko raz. Jesli zrobisz lst i za jakis czas topping, spowolnisz je 2 razy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia 2020 @CheMsKuN ok tak zrobię ale pewnie dopiero w sobotę bo z czasem lipa. Wstawię zdjęcie jak już będzie ogarniete @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Seba691 Spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia 2020 @CheMsKuN jeszcze jedno pytanko do ogarniętego rolnika. Próbowałem delikatnie tylko nagiąć krzaczek żeby sprawdzić plastyczność i mi się kładzie cały zamiast się ugac myślę że problem jest ze słabo ukorzenionymi roślinami. Dodam że od razu po wykiełkowaniu sądziłem w docelowych doniczkach. Co zrobić? Dosypywać ziemi czy inne pomysły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Kwietnia 2020 Mój też się położył ale idzie dość ładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Kwietnia 2020 @Seba691 Dosyp ziemi i sprubuj jeszcze raz. Krzaki przed treningiem najlepiej jest lekko przesuszyc, wtedy latwiej sie wyginaja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Możesz też złapać łodyge u nasady a drugą ręką delikatnie ponaginać na boki żeby zrobiła się bardziej wiotka(tylko z wyczuciem), zrób co masz zrobić a po tej operacji podlej wodą i obserwuj. Nie rób tego na nitkach czy żyłce. Polecam drut najlepiej w izolacji - nie porani Ci panny a i zawsze jest możliwość jakiegoś podgięcia czy coś. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia 2020 @EneDue @CheMsKuNtoping@CheMsKuNtoping i lst zrobione Mam nadzieję że wszystko dobrze zrobiłem czekam na Wasze opinie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach