glodek18 132 Napisano 24 Kwietnia 2020 Mądry Polak po szkodzie. Za późno na żale @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Kwietnia 2020 @glodek18 Nie miałem złych intencji, poprostu często spotykam się z takim podejściem ? Nie myli się ten co nic nie robi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Bimbrownik napisał: @glodek18 Nie miałem złych intencji, poprostu często spotykam się z takim podejściem ? Nie myli się ten co nic nie robi ? Byłem wprost przekonany że jej coś brakuje a jednak się myliłem zobaczymy jakie będą konsekwencje, nie mam za złe pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Maja 2020 Witam mój krzaczek ma już 30 dni i nadal żyje :). Zbliża się kolejne podlewanie myślicie ze nadal nic mu nie brakuje i woda wystarczy? Dzień 30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 1 Maja 2020 @glodek18 tak wręcz ciemnie liście ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 1 Maja 2020 Rób flusha żeby uratować cokolwiek miałem to samo przy 60 dat grapefruit i 2 tygodnie stała nie rosła i przy okazji jebała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Maja 2020 26 minut temu, Scatman napisał: Rób flusha żeby uratować cokolwiek miałem to samo przy 60 dat grapefruit i 2 tygodnie stała nie rosła i przy okazji jebała Myślisz że aż tak z nią źle, ona sobie powoli rośnie i wogole nic nie śmierdzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Maja 2020 Ja bym ją przelał w chuj aż dołem by kapalo dość obficie.. Ona serio azotu ma tak wyjebana jak MICHAEL JACKSONA skóra ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Maja 2020 Może nie był to flush ale obficie ja przelałem dziękuję za porady. Za tydzień wrzucę nowe fotki z efektami tego procederu pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 1 Maja 2020 Przelej ją lepiej bo lada moment się zjara jak nic. Wiem po tym grapefruicie pare dni było ok aż nagle zaczęło śmierdzieć i wszystkie liście były opadnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 1 Maja 2020 @glodek18 niekoniecznie musi być tak u ciebie jak u mnie ale ja bym dla spokoju przelał bo ona teraz na bank nie będzie Ci kwitnąć ani rosnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Maja 2020 @Scatman Właśnie nie wiem co robić myślałem że ktoś się jeszcze wypowie, bo naprawdę raz dodałem 1,5 ml nawozu NPK 6-4-5 i raz 2 ml na 250 ml wody a nie wydaje mi się bardzo bardzo zielona a na zdjęciach jest mega zielona to pierwszy Plant więc sam nie wiem. I dwa razy dodałem troszkę gnojowicy z pokrzywy. Zamówiłem już dolomit, higrometr, perlit i jeszcze parę pierdół. Jak zniszcze teraz to zaczne od nowa niestety mam miejsca tylko na jednego narazie. Jak zdobędę wiedzę i doświadczenie ogarnę coś większego myślę o namiocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 1 Maja 2020 Co do tych gnojowic to się nie wypowiem bo używam ziemi plagrona i jestem z tego zadowolony. Spójrz to jest plant potraktowany zbyt duża iloscia p/k. Zaczęły się zawijać nawet liście. A co do tego dawkowania twojego to 2ml na taką ilość wody to chyba za dużo ale to też kwestia z jakiego nawozu korzystasz Ja też mam boxa 30x60 na 1 roślinę wystarcza w zupełności ? i lampę ledowa do tego Podsumowując to zrób flusha na pewno nie zaszkodzi a tylko polepszy sytuację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Maja 2020 @Scatman Chyba ja zostawię tak jak jest a jak będzie gorzej to ja przeleje ostro. Najwyżej za parę dni napisze Ci "Jednak miałeś rację" a ty mi odpiszesz "A nie mówiłem" bo jakoś mam nadzieję że sama dojdzie do siebie pozdro. Następnym razem nie będę lal byle czego tylko kupię try pack Biobizz może będzie łatwiej i większą doniczka zapodam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 @glodek18 Daj jej spokojnie rosnac, bez paniki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 1 Maja 2020 Fajny ten karzel. Tez sobie myslalem, zeby zasadzic jako pierwszego na doswiadczenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 2 Maja 2020 11 godzin temu, Aron napisał: Fajny ten karzel. Tez sobie myslalem, zeby zasadzic jako pierwszego na doswiadczenie. Jak kupowałem w seed shopie w Amsterdamie wiedziałem tylko tyle że ktoś mi kiedyś opowiadał o Low Ryder, roślince z której rośnie jeden duży top i wystarczy jedna żarówka energooszczędna. I gościowi tłumaczyłem moim łamanym angielskim , bo Maturę z angola zdawałem 15 lat temu wiec wiedza poszła w las i gośc dał mi coś takiego. Miał to być krzak dla początkujących i chyba jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 8 Maja 2020 Witam zapodaje nowe fotki mojego karla, mimo nadmiaru azotu ma się dobrze :), albo mi się tak wydaje.Chyba trochę popaliło mu końcówki liści ale jak narazie nie znacznie. Zamówiłem parę gadżetów jak np Dolomit i jakąś stacja pogodowa więc małymi kroczkami się rozwijam. Proszę o dalsze informacje czy dalej sama woda czy czegoś moje maleństwo może potrzebować. POZDRO DZIEŃ 37 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Maja 2020 Woda i święty spokój, tego potrzebuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 8 Maja 2020 Nom to dzięki za info ale kicha u was na forum nikt nie chce nawet mi napisać Spierdalaj z takim miernym krzakiem a ja potrzebuje uwagi wokół mojego Krzaka. Wiem że istnieje 100lepszych FR niż moje ale ja was potrzebuje!!!!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach