Szym 866 Napisano 14 Czerwca 2020 @EneDue to daj fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2020 @EneDue koniecznie opisz wrażenia po konsumpcji ? może i dobrze, że zakończyłeś ten projekt, teraz czekamy na jakiś nowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Czerwca 2020 @Groovebusters @Szym kolejna relacja w trakcie. Efekt opiszę i fotki postaram się wrzucić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 Wychodzi że dużo staroci na forum jest ???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Czerwca 2020 @Farmerka pff 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 14 Czerwca 2020 Czekam na zdjecia i wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Czerwca 2020 Starocie zawsze w temacie za ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 Witam. Zamykam ta relację. Zdjęć nie wrzucam bo już się rozeszlo. Rozdałem co nieco kumplom i zięciowi i został mi jakoś giecik. Efekty mega przyjemne, śmiech bez zamułki, dla mnie po 2 machach czystego już faza taka że oglądając serial nie kumalel o czym gadają bo zanim skończyli zdanie to już nie pamiętałem początku rozmowy. ? spaliwszy jointa na troje śmialiśmy się na potęgę z głupot. Np. córka powiedziała że na balkonie muszą sobie od zewnątrz rączkę zamontować do drzwi balkonowych. I śmialiśmy się że taką uciętą dłoń dziecka, a najlepiej pozłacaną to będzie złota rączka. pozdrawiam i z fartem misie kolorowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach