Wentyl 218 Napisano 30 Maja 2020 @EneDue maleństwo ale się nada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 8tygodni 2dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 Już tak ładnie oszroniona? Fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 @Wentyl fakt ładnie oszroniona. Dzisiaj przyjdzie lupa to sprawdzę trichomy ale topkow mało z niej będzie przez katusze które przeżyła. Liczę że teraz kolejne outdooru nadrobią. Jakoś mi indoor nie idzie ale staram się bardzo i uczę cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @EneDue daj spokój, komu ma wyjść jak nie Tobie? Teraz musiałeś na out wywalić, nastepnym razem nas zaszokujesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 @Wentyl dzięki za miłe słowa ale w indoorze jestem pierwszakiem i to ze szkoły specjalnej. Jak się teraz odkuje z kasą po tym przestoju wirusowym to zainwestuje w growbox taki profesjonalny. I w cały osprzęt. Żona mi z jelit kopniakami zrobi kłębek ale co tam. Ja nic nie mówię na temat jej robienia pazurów co miesiąc za 70 PLN. To jak sobie raz na pół roku wydam 500pln to nie powinna się czepiać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Czerwca 2020 45 minut temu, EneDue napisał: dzięki za miłe słowa ale w indoorze jestem pierwszakiem i to ze szkoły specjalnej. @EneDue jesteś Bogiem uświadom to sobie sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) @Szym jestem realistą. Patrząc na tego krzaka to zapowiada się że będę miał może 3g z jednego automatu a fakt że dostałem nasionko w gratisów mnie nie ratuje bo szkoda mojego czasu. Pociesza mnie myśl że to czego się nauczyłem o indoorze to mi zostanie. Mam na oku taki growbox https://allegro.pl/oferta/drewniana-skrzynia-ogrodowa-kufer-lawka-150x50x50-6217568102?reco_id=f2b2fff2-a4be-11ea-9be0-246e96320fe8&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951 Oczywiście to tylko skrzynia która byłaby przerobiona na growbox. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez EneDue @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @EneDue zamkniast płacić tyle kasy za skrzynię poprzeglądaj trochę fejsbuka. Ja moją szafkę wziąłem od ludzi, ktorzy wrzucili post, że rozdają stare meble z mieszkania@Szym @EneDue Można wyłapać stare półki, szafy itp, za darmo. A 3,5 stówy dołożysz do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 Chodzi tutaj o estetykę zewnętrzną. Żona nie pozwoli namiotu ani szafki która która nie pasuje do reszty mebli wstawić do pokoju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @EneDue no z tym się dyskutować nie da ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Wczoraj sprawdziłem trichomy i są całkiem przezroczyste więc obstawiam że jeszcze ze dwa tygodnie. Lupą zdjęcia chyba nie da rady zrobić bo jest za małe oczko ale jutro spróbuję. Aha zięć mnie namówił żebyśmy zapalili dwa małe bobki co usuwałem żeby soki szły do góry. Fajnie kopie, leciutko i wesoło. Widać że mieszanka indica i sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) @EneDue zięć? Czyli więcej tu jest starców niż myślałem ? Daj spokój z tą lupą. Mam taką, fajnie widać ale na biurku bo na krzaku szlag mnie trafia jak wszystko drga. Muszę kupić taką zwykłą jubilerską ze szkłami 60 i 100 Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Zięć tylko 10 lat młodzi ode mnie@Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue czekaj muszę to sobie poukładać... Zięć to mąż córki tak? Próbuje to sobie w głowie obliczyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Tak @Bimbrownik . Tylko córkę mam przyszywaną bo to córka mojej żony. Żona jest o 10 lat starsza ode mnie. Idąc tym tropem: Żona ma 40 lat jej córka 23 Córki narzeczony 24 Ja 33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue takie buty. Miałem bałagan bo pisałeś kiedyś ile masz lat, a teraz że zięć 10lat młodszy... Myślę sobie- ale jak... ? Znaczy dało by się gdybyś wcześnie zaczął haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2020 @EneDue o proszę 86 czy 87 jesteś? Bo ja 86 xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Czerwca 2020 87 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Czerwca 2020 Witam. Fotorelacje można zamknąć. Roślina poszła pod nóż. Jako że suszę poza domem to nie mam zdjęć. Plony są słabe bo na moje oko będzie maks 10g. Dużo zaszkodzilem sam, nie myślałem o tym że automat to nie sezon i że nie nadrobi tego co ją spotkało. Dużo też zaszkodziło awaryjne przymusowe wyrzucenie na outdoor już na etapie kwitnienia. Jestem niepocieszony ale spokojnie ciąć żył nie będę. Jak mi się uda to dorzucę fotki. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach