HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Kwietnia 2020 @doominik wezmę cricitala jednego i dwie coś na miejscu wybiorę , muszę patrzeć na indicy by się nie rozrosły zbyt.. Choć SF1000 ma bardzo szerokie spectrum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Kwietnia 2020 Ja będę brał namiot 140x70 i sf-2000 do tego. Ten sf1000 zostanie w do małego boxu 60x60 Chyba, ze cos fajniejszego z podobnej cenie znajdę np na tej str od Dominika pod wymiar. Sf2000 kosztuje 315€, teraz w przecenie 267 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Kwietnia 2020 @Bimbrownik ja zobaczę jak pójdą mi trzy automaty pod SF1000 jak będzie dobrze zostawię jak źle domówię druga sf 1000. A jaki będziesz brał wentylator kanałowy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Kwietnia 2020 Mam Prima Klima PK100-2 ale nie ma regulacji tylko 2 biegi. Nie jest głośny, tylko szum powietrza z "wydechu" ale to idzie wyciszyć Przynajmniej na 1 biegu, na 2 nie próbowałem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Kwietnia 2020 Od RQS wez Royal Gorilla, mega przyjemne mocne palenie, duzy plon. Wentylator, Turbo Silent albo tansza lekko glosniejsza ale nadal cicha opcja TD SILENT . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Kwietnia 2020 @CheMsKuN wybieram Turbo Silent jutro dzwonie i pytam jak z wysyłkami do NL jeśli będzie zbyt długi czas oczekiwania to kupię coś tutaj i opierdole go jakimś styropianem by był cicho nie ma co się.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower Dobra rada z mojej strony, postaw na Turbo Silent. To jeste jednak wysokojakosciowy produkt, ktory poleci Ci nie jeden grower. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Kwietnia 2020 @CheMsKuN daj jakiś link do tego turbo, bo nie mogę znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Kwietnia 2020 @doominik Siema. Dominik Ty siedzisz w UK ja w DE, tak ze moge podac Ci namiar tylko z mojego zrudla. https://www.ebay.de/itm/Turbo-Silent-Rohrventilator-Kanalventilator-Kanallufter-mit-Drehzahlschalter/274220102707?var=574337517548 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Kwietnia 2020 @CheMsKuN Dzięki. Na brytyjskim ebay tego nie ma. Wygląda to na solidniejszą wersję td silent. Nie ma mniejszych niż 6", a td jest od 4", za to w większych rozmiarach wcale nie wychodzi drożej. Podobną budowę maja phresh stealth @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Kwietnia 2020 @doominik No tak to wyglada, ździebko lepsza wersja td silent. Gdybym teraz startowal z grow napewno bym go kupil, ale posiadajac juz td silent wymienial go na Turbo Silent napewno nie bede. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower styropian nie pochłania dźwięków on je odbija. Po kosztach to najlepiej wypada zakup wełny w kostce (można dostać po sklepach a jak nie to popytać bo zdarzają się uszkodzone więc łatwiejszy dostęp) albo mata piankowa wygluszajaca. Jeśli się mylę to mnie poprawcie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 7 Kwietnia 2020 Dzień 17. Paly się obrastają jest chyba dobrze ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower no widać coraz bardziej puchną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Ładnie szczytów dużo masz ? teraz to ślinka ci będzie kapac coraz więcej puchnac = więcej śliny ? zapach jak tam pachnie intensywnie już? Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Legalize@LLBanditos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 7 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos no jest sporo reszty z lewej nie widać ale około 13 jakoś. Jeszcze nie pachnie intensywnie a szkoda ?.. Taaa ja już zalany ślina obsrany i leżę pod dywanem ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 8 Kwietnia 2020 Witam wszystkich W końcu namiot i pH miernik doszedl Zabieram się za składanie i przenoszenie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 9 Kwietnia 2020 Cześć growerzy ? Namiot zostal złożony jaram się ? jest to 19 dzień na flo pojawiaja się trichomy. Łapcie kilka zdjęć namiot to 120x60x160 wentylator tymczasowy z starego boxa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower Wysokość lampy według instrukcji? ? Ten kabel przełóż żeby nie leżał na panelu. Niby nie grzeje się bardzo ale przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakoś tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 9 Kwietnia 2020 @Bimbrownik tak już nastawiłem na 45 cm po prostu wypadło mi to z głowy bo wszystko na szybko robione. Nic mu nie będzie w tym mini grow boxie cały czas leżały na ledzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach