mirecki 755 Napisano 3 Marca 2020 Rura spiro izolowana z perforacją. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie znacząco zwiększyła poziom wilgotności. Jak już bd topy to ściągnę ją i albo założę zwykłą spiro albo zostawię bez i bd miał te 30-35% a ze zwykłą spiro to myślę że bd ok 50 % ale na razie nie wiem. I nieco wiatrak mi wyciszyło więc spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 3 Marca 2020 @Andi chodziło mu o to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Marca 2020 Dokładnie taką mam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 3 Marca 2020 5 minut temu, mirecki napisał: Dokładnie taką mam Ja nie mam nic tylko wylot od wiatraka i mam około +-50. Ale na weekendzie ogarnę coś jak ma mi to zwiększyć wilgotność z 20 procent ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Marca 2020 Dzień 19 Czy wszystko ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Marca 2020 W dniu 23/02/2020 o 00:31, HolenderskiGrower napisał: @Andi oj lecę kwiecień będzie syty @Andi Dodam taka ciekawostkę. -podczas kiełkowania na wacikach końcówka korzenia weszła w wacik po czym musiałem robić operacje oddzielanie bawełny od korzenia Niestety nie poszło po mojej myśli było to trudniejsze niż się zdawało ponieważ ekeft końcowy był taki iż 1/4 korzenia została w waciku, nie poddałem się i wsadziłem, wykiełkowała i idzie lepiej niż moja poprzednia a pisałem ja na straty (BTW. W zapasie mam Hulk Berry) ? Tak na przyszlosc, jesli korzen wrosl sie w wacik, gaze, chusteczke itd. To wytnij ten kawalek np. chustechki w ktory wrosl sie korzen i calosc wsadz do ziemi. Tym razem Ci sie udalo, nastepnym razem mozesz tyle szczescia nie miec ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Marca 2020 @CheMsKuN Zapamiętam, kolejna lekcja do zeszytu ? Pozdrawiam? 11 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: Dzień 19 Czy wszystko ok? Czyli ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Dzień 24 Witam, moja candy rośnie zdrowo Podniosłem światło by rosła w górę ?"chyba dobrze zrobiłem"? Poprawione LST zdjęcia przed po Czy wszystko ok? Po poprawionym LST Edytowane 10 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Marca 2020 @HolenderskiGrower Ładnie rośnie i LSD spoko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 10 Marca 2020 Czy w takim stanie jeśli liście leżą na ziemi mogę podlac ją z pH perfect plus start up. Nie chcę popalić liści więc czekam na szybką odpowiedź ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Marca 2020 1 hour ago, HolenderskiGrower said: Czy w takim stanie jeśli liście leżą na ziemi mogę podlac ją z pH perfect plus start up. Nie chcę popalić liści więc czekam na szybką odpowiedź ? Lej na ziemie, a jak chcesz być pewny ze się nie przypalą to podłej zaraz przed zgaszeniem światła to ci nie zaschnie nic na liściach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) Dzień 27 Zaraz zabieram się za poprawę LST. Mój plan to owinąć szczyt wokół doniczki. Co 3 - 4 dni poprawiam można tak? Jakieś uwagi? Na moje oko rośnie zdrowo ? Do godziny wstawię fotkę po lst Edytowane 13 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 13 Marca 2020 Po poprawionym LST, wszystko ok? ?? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Marca 2020 @HolenderskiGrower tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Siemano uważaj bo chyba azot ci pokazuje ciemne liście jak się nie mylę pozdro szkoda przenawozic ponieważ ładne lsd idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos dzięki też zauważyłem odpuszczę sobie start upa przy następnym podlewaniu czyli dziś lub jutro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) To już 4 tydzień, ile ją jeszcze trzymać na wege? ?? Edytowane 15 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca 2020 3 hours ago, HolenderskiGrower said: To już 4 tydzień, ile ją jeszcze trzymać na wege? ?? To zależy jak dużego ile jeszcze miejsca masz w boxie, a wygląda na to, że nie za dużo-ta roślina się jeszcze wyciągnie podczas kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 15 Marca 2020 @doominik chodzi o to o że na szerokość zbyt mało lecz na wysokość to cały box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca 2020 45 minutes ago, HolenderskiGrower said: @doominik chodzi o to o że na szerokość zbyt mało lecz na wysokość to cały box to dawaj na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach