lizaku 0 Napisano 13 Kwietnia @Boczelli co to może być, jak z tym walczyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 21 Kwietnia Witam, trochę odbiła przez ostatnie dni, dawać nawóz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 22 Kwietnia Jeszcze ją złamałem bo chciałem zrobić trening lst... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 22 Kwietnia @lizaku szkoda czasu, wyrzuc to do kosza 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja @Boczelli czyżby zaczęła kwitnąć? A Ty pisałeś żeby ją wyrzucić 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 6 Maja @lizaku gratulacje 3g bedzie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja @Boczelli Nawet jak będzie 1g to co? Pierwszy raz posadziłem, poznaje jak to wszystko wygląda, następnym razem posadzę pod lepszym oświetleniem i będzie lepiej, Ty pewnie miałeś za pierwszym razem 500g 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 6 Maja @lizaku nie lubie robic czegos na odpierdol. Albo dobrze albo wcale. Jak dla mnie szkoda czasu, ale uprawiaj sobie dalej co tam chcesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja @Boczelli nie wiem co Ty się tak spinasz ciągle o ten czas jakbym codziennie orał pole po 12 godz😅 Tak jak już pisałem, pierwsze doświadczenie, kolejny raz będzie lepiej. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 6 Maja @lizaku ja sie nie spinam byku, chill. Twoj ogrodek, rob sobie co tam chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 13 Maja Dostałem taki oto pakunek podobno dobre dla roślin to jest ale wolę się dopytać to jest startą racica krowy i niewiem czy serio to dodać do ziemi 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 54 Napisano 3 Czerwca @Boczelli takie pytanie, jak dałem cały zestaw od biotabs to po jakim czasie stosować calmag? I czy w ogóle trzeba? Plant ma 3 tyg i nie wiem, a chciałbym wiedzieć jak to z tym jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 3 Czerwca @Kumpel ja nie uzywam. Robie 2-3x oprysk MgSO4 pod koniec wega i wystarcza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 54 Napisano 3 Czerwca @Boczelli ok, dobrze wiedzieć. Dzięki ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRX 54 Napisano 25 Września Siema. Używam zestawów Canna Coco I ostatnio na kilku Paniach pojawiło mi się takie coś. Czy to już niedobory Potasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 26 Września @MRX to możliwe w kokosie uprawiasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRX 54 Napisano 26 Września @Tester tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach