lizaku 0 Napisano 6 Kwietnia @mateo mam obłożony box folią mylar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 942 Napisano 6 Kwietnia Chodzi mi o zrobienie odbłyśnika lamp zawsze trochę extra światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 54 Napisano 7 Kwietnia siemka, planuje niedlugo pierwszy indoor i zamawiam setup, mam pytanie co do nawozu biobizz. Czy ten 3pack na start bedzie ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 11 Kwietnia Kurcze dalej nie za bardzo to idzie, lampę obniżyłem do 40 cm, podsypałem ziemią, minęły 4 tyg od zasadzenia nasiona w ziemi, możne ten nawóz by coś pomógł? Można go już stosować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 11 Kwietnia Nie będę już zakładał nowego tematu w oświetleniu jak tu wszystko opisałem wcześniej. Czy zmiana teraz oświetlenia na te https://ledam.pl/lampa-led-ledam-cia60-2x-citizen-clu048-60w.html ma jeszcze sens? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,201 Napisano 11 Kwietnia @lizaku jaka masz obecnie lampe? Jaka powoerzchnie boxa? Bardzo marna jak na 4tyg, moim zdaniem za malo swiatla i brak wiatru. Nawoz tu nic nie pomoze, jest zdrowa tylko mizerna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,074 Napisano 11 Kwietnia Coś tam mocno nie pykło.... 4 tydzień to ona powinna być 3-4 razy masywniejsza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 11 Kwietnia @Boczelli oświetlenie mam gówniane to fakt, niby te 2 żarówki dają 6000 lumenów, ale do końca nie wierzę w to. Box 43x50, wiatr jest cały czas, generalnie oświetlenie i wiatrak chodzą 24h na dobę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @lizaku ta lampka można oswoetlac drogę mrowkom do dziury, szkoda zachodu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,201 Napisano 12 Kwietnia @lizaku mocniejszy wiatr 24h na dobe, swiatlo daj 18/6 i dokup jakies LSC albo Solhetty, szukaj na forum pod nazwa zyrandoled. Chyba ze chcesz gotowa lampe, bo to czym swiecisz to sie nie nadaje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 12 Kwietnia @Boczelli takie coś od kumpla pożyczyłem, nada się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,201 Napisano 12 Kwietnia @lizaku jeszcze zarowke hps do tego potrzebujesz. Szalu nie ma, ale lepsze niz to co masz teraz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 12 Kwietnia (edytowane) @Boczelli przecież jest żarówka hps Jakby ktoś mądrzejszy ode mnie jeszcze podpowiedział niebieski i brązowy kabelek podpiąć pod zasilacz pod odznaczenia LR i LA który gdzie to byłbym wdzięczny. Edytowane 12 Kwietnia przez lizaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 12 Kwietnia Ostatnie pytanie, w jakiej odległości ma być ta lampa od rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @lizaku 50-60cm zalezy w jakiej jest fazie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 12 Kwietnia Dobra już wiem jak to podłączyć, dzięki za podpowiedzi, będę walczył od jutra na tej nowej lampie, zobaczymy co z tego wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Kwietnia @Kumpel tak tylko żeby ci starczył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 54 Napisano 12 Kwietnia @Kibic zdecydowalem sie na zestaw od biotabs, mam nadzieje ze bedzie wart swojej ceny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 13 Kwietnia W dniu 11/04/2024 o 21:48, Boczelli napisał: @lizaku jaka masz obecnie lampe? Jaka powoerzchnie boxa? Bardzo marna jak na 4tyg, moim zdaniem za malo swiatla i brak wiatru. Nawoz tu nic nie pomoze, jest zdrowa tylko mizerna Już nie jest zdrowa ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,201 Napisano 13 Kwietnia No juz nie jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach