Tester 1,400 Napisano 21 Lutego 2019 Nie wiesz czy dana miejscówka nadała by się do uprawy roślinek? wrzuć fotki aby fachowcy ocenili czy jest dobra, pamiętaj aby nie pokazywać zbyt wiele. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Czy to dobra miejscówka na automaty ? Edytowane 5 Lipca 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 5 Lipca 2019 Ciekawa miejscówka jeśli dałbyś glebę ogrodniczą i jest tam dobry dostęp światła to mogła by być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) musiał byś sobie odpowiedzieć czy nie łażą tam ludzie, ziemie można było by przebadać jakie ma ph, i czy jest dostęp dobry światła, jeśli ziemia jest ok i dostęp światła to można sadzić Edytowane 5 Lipca 2019 przez Kielnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 5 Lipca 2019 miejscówka wydaje się dobra, tylko ciekawe czy nikt tam nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 5 Lipca 2019 @Cedzik to totalne zadupie nikogo tam nigdy nie widziałem dojść tam to trzeba tylko na piechotę po ostrych chaszczach z kilometr iść, światła jest średnio tam ale wykarczuje co trzeba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 5 Lipca 2019 w takim razie działaj bo sezon do połowy się zbliża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 7 Lipca 2019 Czy taka miejscówka była by ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Lipca 2019 @Szybki jeśli nikt tam nie chodzi to tak ładnie słońce dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 7 Lipca 2019 no właśnie ktoś tam chyba kosi tą łąkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 7 Lipca 2019 Znam tą okolice tam nikt nie łazi bo to i tak nie w tym miejscu tylko w chaszczach parę automatów bym posadził zdjęcie tylko przykładowe podobne do mojej oryginalnej miejscówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 9 Kwietnia 2020 Łąka którą koszą raz może 2 razy w roku. W kilku miejscach rosną krzaki, chyba tarnina. Myślałem żeby posadzić przy tych krzakach po małej roślinne. Nada się czy za duży przypał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 9 Kwietnia 2020 @nowak2702 mogą ci skosić jak koszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 9 Kwietnia 2020 O to się najmniej boje, kilka kamieni tam leży i zachowują odleglość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Kwietnia 2020 Nie wiem gdzie i jakie kamienie ale mogą służyć do granicy między polami farmera a danej drugiej osoby państwa czy chuj wie kogo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 16 Kwietnia 2020 Co myślicie o takim miejscu. Bardzo oświetlone, cały dzień tak naprawdę. W okolicy są ścieżki do spacerów ale do tego miejsca trzeba przejść przez różne gąszcze. Dalej jest las a w druga stronę bagna i rzeka. W tym miejscu nie ma bagna. Rośnie tam taka dzika trawa? Załączę osobno bo już nie mogę dodać trzeciego zdjęcia. Dodam, ze chyba atutem jest olbrzymia ilość kleszczy w okolicy co może zniechęcać ludzi do badania takich zakamarków. Ostatnio spacerując z psem po wyznaczonych ścieżkach zdjąłem z psa łącznie 30 kleszczy.. Jesli miejscówka jest Ok to będę musiał pomyśleć o ochronie przed zwierzyna. W okolicy widziałem sarny i zające. Nie będę się szczypać i na każdego planta przeznaczę 20l ziemi. Dajcie znać co myślicie. Rzucam zdj trawy niżej. Coś takiego. Niestety nie sprawdziłem jak to wyglada pod spodem ale jak będę następnym razem to sprawdzę i wstawię tu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Konto.paczkomat no wydaje się niezła miejscówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Sanczo jednak miejscówka spalona. Dosyć blisko są ślady quadow i krosa. Miejscowi tam sobie jeżdżą i chyba wole nie ryzykować. Szukam dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Kwietnia 2020 Jak się całe zielsko obudzi to nie trafię na spoty 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 20 Kwietnia 2020 @Bimbrownik niezła miejscówka jeśli nikt tam nie zagląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach