Scatman 84 Napisano 14 Stycznia 2020 Siema ? Niestety nasiono z White Widow zgniło. Trudno. Posadziłem więc Blueberry automat Ziemia plagron growmix Jutro przychodzi mi paczka w której kupiłem 3pack od biobizz i zamówiłem jeszcze nowy wentylator ? Lampa LED 25w ( niedługo kupie kolejną taka sama) Box 30x30x60 Zaczynamy 1 dzień jeszcze skorupka nie odpadła ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) 2 dzień już wyszło z ziemi ? wjechała paczka a w niej to co na zdjęciu + wentylator ale jest za głośny więc pomyślę raczej o komputerowych Młynek dostałem gratis Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Stycznia 2020 @Scatman nie za sucha ziemia ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Stycznia 2020 J/w wody wiecej jej dawaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 15 Stycznia 2020 Już dolewam . Wlałem wcześniej ok 50ml wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 15 Stycznia 2020 Małe zmiany Założyłem wiatrak komputerowy odprowadzający powietrze na zewnątrz i mieszający . Niestety nie mogę ich 2 podłączyć jednym zasilaczem bo mniejszy wiatrak (odprowadzający jest bardzo głośny) tak wiec odprowadzający 5v a mieszak do starej ładowarki po laptopie. Ten co kupiłem jest za głośny niestety ale coś z nim sobie pokombinuje albo przyda się w przyszłości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 20 Stycznia 2020 Dzień 7 Siema wszystkim ? roślinka ma już równo tydzień czasu. Nic się wielkiego nie zmieniło prócz tego że rośnie narazie spokój ? . Będę dodawać co tydzień zdjęcie. Naswietlam 18/6 oraz dokupiłem jeszcze wyłącznik czasowy. Przed chwilą podlałem roślinkę i dosypalem trochę ziemi. Mam jeszcze jedno pytanko te nawozy od biobizz 3-pack to kiedy się leje ? Bo nie wiem jak z tego korzystać zbytnio ? Pozdro dla wszystkich ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Stycznia 2020 @Scatman nawozy na razie odpuść. W ziemi jest sporo dobrego, a ta roślinka przez pierwsze 3 tygodnie za wiele nie potrzebuje. Jak zacznie szybciej rosnąć to mieszasz w odpowiedniej proporcji na dany etap (najlepiej nie więcej niż połowe tego co na butelkach). 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Stycznia 2020 teraz będzie rosła coraz szybciej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 21 Stycznia 2020 Dzięki panowie za odpowiedzi a więc do przyszłego tygodnia ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 21 Stycznia 2020 Poobserwuje i porównam bo moja NL od RQS jutro ma tydzien od wyjścia. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 21 Stycznia 2020 @Kalafior daj fotke jestem ciekaw jak wygląda ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 21 Stycznia 2020 @Scatman Poobserwuje i porównam bo moja NL od RQS jutro ma tydzien od wyjścia. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 21 Stycznia 2020 3 dzień oraz 6 dzień. Coś opadła. Miała troche za zimno przez kilka godzin (18.5 st.) bez światła. Mam nadzieje że odżyje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Stycznia 2020 @Kalafior Wygląda dobrze. Każda jest troszkę inna, jedna bardziej blada, inna się wykręca troche itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 21 Stycznia 2020 Moja dzisiaj wyglada tak. ? Moim zdaniem jest ok. Więc dalej w boxa i niech rośnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 22 Stycznia 2020 @Scatman ktory to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Kalafior napisał: @Scatman ktory to dzień? Dzisiaj już 9 Mam wrażenie że jest troszkę większa jak otworzyłem boxa z 5 minut temu. Albo moje wydziwienia ? Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 22 Stycznia 2020 @Scatman 100% jest wieksza. Spojrz na liście sprzed w dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 22 Stycznia 2020 To z teraz zdjęcie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach