Skocz do zawartości
wolf32

Zaczeło się moja pierwsza uprawa :) Automaty Amnesia Haze

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, moonka napisał:

@wolf32 trzymaja ale robia w szafie otwory zeby byl dostep powietrza do boxa. Nikt powazny nie zamyka ich szczelnie liczac na szczesliwy final

No na otwory nie mam opcji żebym w niej robił dla tego juz jest normalnie musiał bum sb taka typowo szafę do tego kupić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz sobie box'a wyciszyć, skitrac ale musisz zachować przepływ powietrza:) bez tego jak człowiek, wcześniej czy później padnie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja słąbo to coś puchnie  a roślina po prawej ewidetnie mnijesza czy jest możliwe że w jakimś stopniu dostaje mniej światła ?

1739868004347.jpg

1739868004341.jpg

1739868004354.jpg

1739868004351.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
25 minutes ago, wolf32 said:

Aktualizacja słąbo to coś puchnie  a roślina po prawej ewidetnie mnijesza czy jest możliwe że w jakimś stopniu dostaje mniej światła ?

Czleniu one mają jeszcze w chuj czasu żeby dojść, cierpliwość 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wolf32 nie patrz na to co podaje producent😉 zazwyczaj trzeba dodac do tego ze 3 tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty tu chcesz przyspieszać jak tu się top nie skończył formować 😜 dobra temperatura wentylacja podlewanie i będzie git ale jeżeli to automat to po takich przejściach cudów nie będzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, wolf32 napisał:

Ale ktoś coś móił na forum ze wie jak to przyspieszyć ? 😄

Obczaj Power Buds z Plagrona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak tu bedzie 5g to będzie dobrze 🤣 następne sadzenie robię w  jednej konkretnej donicy i szybsze odmiany 

Edytowane przez wolf32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, WymiataczMega napisał:

Będzie dużo więcej tylko cierpliwie poczekaj.

A te takie małe to też jeszcze konkretnie urośnie bo widze tylko że one to bardzo słabo coś rosną  

1739868004347.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, WymiataczMega napisał:

Póki jasne włoski puszczają to puchną 💪 

Wczoraj im zmnijszyłem na 14 h wiem poln bedzie mniejszy ale czytałem że roślina wiecej i tak nie przyjmie energi i niektórzy maja nawet na 12/12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, wolf32 napisał:

Wczoraj im zmnijszyłem na 14 h wiem poln bedzie mniejszy ale czytałem że roślina wiecej i tak nie przyjmie energi i niektórzy maja nawet na 12/12

Odnoszę wrażenie że ten temat to jakiś trolll. To doczytaj czego dotyczy 12/12 bo tyle wrzucasz SEZONOWI aby Zakwitł. W twoim wypadku zamiast szybszych odmian to lepiej sezonówki i dużo wolnego czasu aby poczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
1 hour ago, Cykacz said:

Odnoszę wrażenie że ten temat to jakiś trolll. To doczytaj czego dotyczy 12/12 bo tyle wrzucasz SEZONOWI aby Zakwitł. W twoim wypadku zamiast szybszych odmian to lepiej sezonówki i dużo wolnego czasu aby poczytać.

Nie ważne ile przeczyta i ile mu doradzić, on wie lepiej, bo przecież jak zmniejszyć światło i wstawić boksa do szafy to bobki będą puchły jak talala.

@wolf32  jedyne co miałeś robić to zostawić je w spokoju i karmic i podlewać, naucz się człowieku cierpliwość 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@Cykacz mialem napisac to samo ale juz mi sie nie chcialo "strzepic jezyka"...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi