wolf32 66 Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, moonka napisał: @wolf32 trzymaja ale robia w szafie otwory zeby byl dostep powietrza do boxa. Nikt powazny nie zamyka ich szczelnie liczac na szczesliwy final No na otwory nie mam opcji żebym w niej robił dla tego juz jest normalnie musiał bum sb taka typowo szafę do tego kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 152 Napisano 16 Lutego Możesz sobie box'a wyciszyć, skitrac ale musisz zachować przepływ powietrza:) bez tego jak człowiek, wcześniej czy później padnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 18 Lutego Aktualizacja słąbo to coś puchnie a roślina po prawej ewidetnie mnijesza czy jest możliwe że w jakimś stopniu dostaje mniej światła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 18 Lutego Daj coś pod niższą żeby je wyrównać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego 25 minutes ago, wolf32 said: Aktualizacja słąbo to coś puchnie a roślina po prawej ewidetnie mnijesza czy jest możliwe że w jakimś stopniu dostaje mniej światła ? Czleniu one mają jeszcze w chuj czasu żeby dojść, cierpliwość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 18 Lutego 3 do 6 tygodni tak mi sie wydaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego @wolf32 nie patrz na to co podaje producent😉 zazwyczaj trzeba dodac do tego ze 3 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 18 Lutego Ale ktoś coś móił na forum ze wie jak to przyspieszyć ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 18 Lutego Co ty tu chcesz przyspieszać jak tu się top nie skończył formować 😜 dobra temperatura wentylacja podlewanie i będzie git ale jeżeli to automat to po takich przejściach cudów nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 19 Lutego 7 godzin temu, wolf32 napisał: Ale ktoś coś móił na forum ze wie jak to przyspieszyć ? 😄 Obczaj Power Buds z Plagrona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 19 Lutego (edytowane) Jak tu bedzie 5g to będzie dobrze 🤣 następne sadzenie robię w jednej konkretnej donicy i szybsze odmiany Edytowane 19 Lutego przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Lutego Będzie dużo więcej tylko cierpliwie poczekaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 19 Lutego 10 minut temu, WymiataczMega napisał: Będzie dużo więcej tylko cierpliwie poczekaj. A te takie małe to też jeszcze konkretnie urośnie bo widze tylko że one to bardzo słabo coś rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Lutego Póki jasne włoski puszczają to puchną 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 19 Lutego 26 minut temu, WymiataczMega napisał: Póki jasne włoski puszczają to puchną 💪 Wczoraj im zmnijszyłem na 14 h wiem poln bedzie mniejszy ale czytałem że roślina wiecej i tak nie przyjmie energi i niektórzy maja nawet na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 19 Lutego Godzinę temu, wolf32 napisał: Wczoraj im zmnijszyłem na 14 h wiem poln bedzie mniejszy ale czytałem że roślina wiecej i tak nie przyjmie energi i niektórzy maja nawet na 12/12 Odnoszę wrażenie że ten temat to jakiś trolll. To doczytaj czego dotyczy 12/12 bo tyle wrzucasz SEZONOWI aby Zakwitł. W twoim wypadku zamiast szybszych odmian to lepiej sezonówki i dużo wolnego czasu aby poczytać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lutego 1 hour ago, Cykacz said: Odnoszę wrażenie że ten temat to jakiś trolll. To doczytaj czego dotyczy 12/12 bo tyle wrzucasz SEZONOWI aby Zakwitł. W twoim wypadku zamiast szybszych odmian to lepiej sezonówki i dużo wolnego czasu aby poczytać. Nie ważne ile przeczyta i ile mu doradzić, on wie lepiej, bo przecież jak zmniejszyć światło i wstawić boksa do szafy to bobki będą puchły jak talala. @wolf32 jedyne co miałeś robić to zostawić je w spokoju i karmic i podlewać, naucz się człowieku cierpliwość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lutego (edytowane) @Cykacz mialem napisac to samo ale juz mi sie nie chcialo "strzepic jezyka"... Edytowane 19 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 27 Lutego Pokaż kwiatki🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lutego @WymiataczMega cisza wiec jest opcja, ze tak nacudowal za bardzo😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach