Skocz do zawartości
PogromcaBaobabow

Sześć Automatów

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj zostaw 2, a od jutra po 1h i będzie git, dla mnie ten plankton co tam masz to na masło albo nalewkę, bym się wcale z tym nie bawił. Piekarni dekarboksylacja, i albo spirytus, albo tłuszcz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli czy ja mogę to już tak zostawić ? Nie ma gdzie tego przekładać już 😂😂😂

image.jpg

image.jpg

Ja ja z przodu o z tyłu trochę naciągnąłem  zeby szczyty były w oczkach będę trochę podnosil później jak podrosną 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow ja bym usunęła te słabiej rokujące szczyty, w dodatku pewnie poleciała bym z tym na grubo... Może nie połowę ale 1/3 bym pewnie wywaliła. Oczywiście nie namawiam, zrobisz jak uważasz. 👍🏻

Teraz w sumie to może i już ciut późno na takie drastyczne ruchy... 

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekki fryzjer, wywalić te mniejsze szczyty lub zapewnic im lepszy dostęp do światła. Delikatnie całość bardziej rozciągnąć po całym boksie i w miarę możliwości wyrównać i już zostawic w spokoju.

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli no właśnie bym jej nie ciał chyba zrobiłem ile mogłem ale w chuj ciasno tu już się robi więcej już mi ciężko poprzekładać bo je połamie te dolne topy dojdą chyba do reszty boxa 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez PogromcaBaobabow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi