Bubble 148 Napisano Piątek o 13:24 @PogromcaBaobabow tak, ale szkoda że w pomieszczeniu trochę mniej nie masz to by szybciej trochę było, a tak to myślę, że ze 2 tygodnie ci zejdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:28 @Bubble okno uchylone myślę ze będzie ok ale trochę tego jest… 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Piątek o 13:31 @PogromcaBaobabow No to trochę zabawy będziesz miał, ale z dwojga złego lepiej za wilgotne niż przesuszone, trzymam kciuki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:33 @Bubble no dokładnie ale zły jestem bo było dużo małych topów to z liścikami je zmieszałem bo to sensu nie ma się z tym dłubać @Bubble uchylone okno i już w pokoju jest 50% więc będzie dobrze myślę czy godzinę czy dwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Piątek o 13:41 dzisiaj zostaw 2, a od jutra po 1h i będzie git, dla mnie ten plankton co tam masz to na masło albo nalewkę, bym się wcale z tym nie bawił. Piekarni dekarboksylacja, i albo spirytus, albo tłuszcz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:46 @Bubble znaczy to całkiem drobne to skruszyłem dla mojej ale za dużo tego będzie myślę że po „7“ będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 19 godzin temu @Boczelli czy ja mogę to już tak zostawić ? Nie ma gdzie tego przekładać już 😂😂😂 Ja ja z przodu o z tyłu trochę naciągnąłem zeby szczyty były w oczkach będę trochę podnosil później jak podrosną 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 18 godzin temu @WymiataczMega wczoraj dałem pk 2/L ja ją dalej muszę przekładać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,782 Napisano 18 godzin temu Możesz ściągać delikatnie te wyższe szczyty żeby w miarę równo było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,429 Napisano 17 godzin temu @PogromcaBaobabow ktory to tydzień flo? Fryzjera już nie planujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 17 godzin temu @Lady Green 27.12.24 miały zmianę na 12/12 może i bym ciął ale nie wiem czy warto jeszcze czy już nie za późno i jak to pociąć jak to w siatkę już całe wplątane jest Czyli za chwilę 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,429 Napisano 17 godzin temu (edytowane) @PogromcaBaobabow ja bym usunęła te słabiej rokujące szczyty, w dodatku pewnie poleciała bym z tym na grubo... Może nie połowę ale 1/3 bym pewnie wywaliła. Oczywiście nie namawiam, zrobisz jak uważasz. 👍🏻 Teraz w sumie to może i już ciut późno na takie drastyczne ruchy... Edytowane 17 godzin temu przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 17 godzin temu @Lady Green no już jej odpuszczę postaram się jakoś jeszcze upchać resztę ale za duże kratki są… i nie sięgają @PogromcaBaobabow do ilu tyg Flow one rosną ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,644 Napisano 17 godzin temu (edytowane) Lekki fryzjer, wywalić te mniejsze szczyty lub zapewnic im lepszy dostęp do światła. Delikatnie całość bardziej rozciągnąć po całym boksie i w miarę możliwości wyrównać i już zostawic w spokoju. Edytowane 17 godzin temu przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 17 godzin temu (edytowane) @Boczelli no właśnie bym jej nie ciał chyba zrobiłem ile mogłem ale w chuj ciasno tu już się robi więcej już mi ciężko poprzekładać bo je połamie te dolne topy dojdą chyba do reszty boxa Edytowane 17 godzin temu przez PogromcaBaobabow 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,644 Napisano 17 godzin temu No to jak wolisz, dojść pewnie dojdą tylko będą male. Ja bym tak dziar nie pokazywał bo to jednak znak szczególny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 17 godzin temu @Boczelli +1 zapomniałem 😆 @Boczelli czyli już wszystko będzie ładnie. ? @Boczelli ja sie ja boję już dotykać bo tak jest poplątana że masakra boję się że coś uszkodzę znów 😀😆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach