Bubble 151 Napisano Piątek o 13:24 @PogromcaBaobabow tak, ale szkoda że w pomieszczeniu trochę mniej nie masz to by szybciej trochę było, a tak to myślę, że ze 2 tygodnie ci zejdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:28 @Bubble okno uchylone myślę ze będzie ok ale trochę tego jest… 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 151 Napisano Piątek o 13:31 @PogromcaBaobabow No to trochę zabawy będziesz miał, ale z dwojga złego lepiej za wilgotne niż przesuszone, trzymam kciuki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:33 @Bubble no dokładnie ale zły jestem bo było dużo małych topów to z liścikami je zmieszałem bo to sensu nie ma się z tym dłubać @Bubble uchylone okno i już w pokoju jest 50% więc będzie dobrze myślę czy godzinę czy dwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 151 Napisano Piątek o 13:41 dzisiaj zostaw 2, a od jutra po 1h i będzie git, dla mnie ten plankton co tam masz to na masło albo nalewkę, bym się wcale z tym nie bawił. Piekarni dekarboksylacja, i albo spirytus, albo tłuszcz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Piątek o 13:46 @Bubble znaczy to całkiem drobne to skruszyłem dla mojej ale za dużo tego będzie myślę że po „7“ będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 13:05 @Boczelli czy ja mogę to już tak zostawić ? Nie ma gdzie tego przekładać już 😂😂😂 Ja ja z przodu o z tyłu trochę naciągnąłem zeby szczyty były w oczkach będę trochę podnosil później jak podrosną 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 13:41 @WymiataczMega wczoraj dałem pk 2/L ja ją dalej muszę przekładać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,800 Napisano Niedziela o 14:09 Możesz ściągać delikatnie te wyższe szczyty żeby w miarę równo było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano Niedziela o 14:26 @PogromcaBaobabow ktory to tydzień flo? Fryzjera już nie planujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 14:28 @Lady Green 27.12.24 miały zmianę na 12/12 może i bym ciął ale nie wiem czy warto jeszcze czy już nie za późno i jak to pociąć jak to w siatkę już całe wplątane jest Czyli za chwilę 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano Niedziela o 14:37 (edytowane) @PogromcaBaobabow ja bym usunęła te słabiej rokujące szczyty, w dodatku pewnie poleciała bym z tym na grubo... Może nie połowę ale 1/3 bym pewnie wywaliła. Oczywiście nie namawiam, zrobisz jak uważasz. 👍🏻 Teraz w sumie to może i już ciut późno na takie drastyczne ruchy... Edytowane Niedziela o 14:37 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 14:42 @Lady Green no już jej odpuszczę postaram się jakoś jeszcze upchać resztę ale za duże kratki są… i nie sięgają @PogromcaBaobabow do ilu tyg Flow one rosną ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,649 Napisano Niedziela o 14:58 (edytowane) Lekki fryzjer, wywalić te mniejsze szczyty lub zapewnic im lepszy dostęp do światła. Delikatnie całość bardziej rozciągnąć po całym boksie i w miarę możliwości wyrównać i już zostawic w spokoju. Edytowane Niedziela o 14:58 przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 15:04 (edytowane) @Boczelli no właśnie bym jej nie ciał chyba zrobiłem ile mogłem ale w chuj ciasno tu już się robi więcej już mi ciężko poprzekładać bo je połamie te dolne topy dojdą chyba do reszty boxa Edytowane Niedziela o 15:08 przez PogromcaBaobabow 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,649 Napisano Niedziela o 15:07 No to jak wolisz, dojść pewnie dojdą tylko będą male. Ja bym tak dziar nie pokazywał bo to jednak znak szczególny 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano Niedziela o 15:08 @Boczelli +1 zapomniałem 😆 @Boczelli czyli już wszystko będzie ładnie. ? @Boczelli ja sie ja boję już dotykać bo tak jest poplątana że masakra boję się że coś uszkodzę znów 😀😆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 376 Napisano 12 godzin temu @Boczelli Siemka powiedz mi ile ja ja jescze mogę naginać ? Bo ona nie sięga do oczek tymi szczytami co wychodzą i pytanie czy jak dam radę już ją nagiąć na tyle żeby ją schować to jak długo to mogę praktykować ? Czy już do harvestu jej odpuścić ? I ostatni dałem pk 2/L to zwiększyć dawkę kolejnym razem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,649 Napisano 11 godzin temu @PogromcaBaobabow juz bym jej raczej nie meczyl, ewentulanie cos tam delikatnie poprawic i tyle. Jeśli mowisz o bio po 5-8 to 2ml to sporo i a tym bym został poki co 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,777 Napisano 8 minut temu Ja rowniez jestem zdania, ze nie nalezy ich juz na bardzo meczyc. Delikatne poprawianie szczytow jeszcze ujdzie ale juz bez wiekszych wygibasow🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach