WBB 2,119 Napisano 2 Października (edytowane) Box: 80x80x160, Lampa: Lumatek 250/400W żarówka Osram HPS 400W Plantastar. Odbłyśnik Adjust-A-Wings Medium. Ziemia: Plagron Growmix. 9xDonice 11L. Sadzonki ruszą w Lightmixie. Wentylacja: Mixed-Flo 125 EU-V 220/280 mh3 fi 125, wloty pasywne. Mieszający SecretJardin z oscylacją. Nasiona: 9xGelato AF z Nasionamarychy.pl Jest mały problem z kiełkowaniem. Zraziłem się do EasyPlugów bo nie wiem czy to nie ich wina. Do tej pory działały bezobsługowo a teraz udało się odratować tylko 3 nasiona z 10. Ale wyszły z opóźnieniem i jakieś takie wątłe są. Chłopaki z nasionamarychy.pl widząc co się dzieje podesłali nowy zestaw nasion. Tym razem leżą na wacikach. Edytowane 2 Października przez WBB 3 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 2 Października Powodzenia byku. Namiot wycyckany że mucha nie siada 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Października @WymiataczMega on był 2 tygodnie szykowany 🙂 Wyciągnąłem filtr i stwierdziłem, że wyciągam z niego wszystko. Zmieniłem filtr wstępny bo jakiś zapasowy miałem. Odbłyśnik na koniec płukałem z węża ogrodowego pod domem bo nie lśnił tak jak bym chciał. Wszystko myte Sanytolem i później pół litra IPA wypsikałem po wszystkim. Myślałem, że od oparów się najebie ale opary chyba nie klepią. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 2 Października @WBB czemu nie kupisz jakiegoś leda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Października (edytowane) @Monako bo za biedny jestem 🙂 Duży kredyt, żona, dzieci.... Żona do tego straszy policją 🙂 Ale jakby ograniczyć narkotyki to już dawno by był Attis 300 Pro ps. no i jeszcze mam hamulcowego wspólnika braciszka Edytowane 2 Października przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 2 Października (edytowane) @WBB no kumam Edytowane 2 Października przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Października @Monako dzisiaj jej rano powiedziałem, że zakopię ją w kukurydzy sąsiada za domem... ale to za coś innego 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 2 Października @WBB jeszcze z 3 lata i na legalu w Polsce będzie Bo już jakiś projekt jest w sejmie tylko muszą klepnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Października @Monako coo?? Pierwsze słyszę.... ale nie jestem w temacie. Ale Siwy Brokuł (bo mi wyskakuje na YT) czy jak mu tam by mordę darł jeśli tak by było.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 2 Października @WBB no właśnie on coś wspominał na YT ale tak czy siak będzie legalizacja bo dużo polityków jest za 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 2 Października Dajcie ustawę to podpiszę 😉 Brokuł coś uprawia przecież w PL. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 2 Października @WymiataczMega on uprawia cbd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Października 4 minuty temu, Boczelli napisał: @WymiataczMega on uprawia cbd Jak każdy z nas🙄 pozdro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Października 19 godzin temu, WBB napisał: zakopię ją w kukurydzy sąsiada Tymczasem po kilku godzinach u WBB w domu. ⤵️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października Myślę że powinniśmy zrobić zrzutkę dla WBB na jakiego Leda 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 4 Października @Mr.Green znowu? Haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października @WymiataczMega a to już była? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 4 Października @Mr.Green kiedyś sam o nią wnioskowałeś😉 ale nie doszła do skutku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października @WymiataczMega dlatego ponawiam wniosek 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 4 Października Lumatek Attis 300 Pro... w najnowszej wersji poproszę 😉 Odratowalem chyba 5 pestek z tych co nie chciały kiełkować. Ale coś za długo to trwało. Po prawej 5 nowych kiełków wsadzone wg. przepisu LadyGreen. 3 ziarenka jeszcze na wacikach... za 2 dni będą. Zalane PowerRoot ale po zarajanych liściach zapomniałem, że do butelki 500ml trzeba dawkę z etykiety zmniejszyć... ciut mocniejsze dostały 🙂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach