Jump to content
WBB

400W HPS, 80x80x160, 9xGelato AF. Zestaw Plagrona mineralny. nasionamarychy.pl

Recommended Posts

11 hours ago, WBB said:

Tydzień minął i mamy 2 drużyny po 5 zawodników. Drużyna A (po lewej) jest tydzień starsza od Drużyny B (po prawej).

Nie chce mi się żadnej selekcji robić to 3 nasiona na wacie już odpuszczam bo 2 i tak nie pękły nawet. Jedną sztukę będzie trzeba tylko eksmitować.

Się wyciągają. Niżej lampa już nie bardzo bo lekko obniżyłem wczoraj to tam 30 stopni już jest.

IMG20241008213837.thumb.jpg.f2d0f276f6c55d1b4ec64d4969184d6d.jpg

Teraz widzę, że zawodnicy mają nawet numery na koszulkach :):):)

To pozostałości po pomidorach i numeracji odmian.

A ty cold tube używasz do tego hps ? Jak nie to może warto zakupić ? Ja mam 150 hps który używałem wcześniej z cold tube i to działa bardzo dobrze, tylko wentylator trzeba mieć dobry bo musi ciągnąć i przez filtr i przez tubę, to nie jest takie duże a robi robotę 

A może i ja bym sobie jakiegoś hps dorzucil zeby dogrzewac boxa 🤔 bo pizdzi tam strasznie. Ile stopni moze taki na przykład hps 150 podniesc w boxie 1.44m2?

2 hours ago, Boczelli said:

A może i ja bym sobie jakiegoś hps dorzucil zeby dogrzewac boxa 🤔 bo pizdzi tam strasznie. Ile stopni moze taki na przykład hps 150 podniesc w boxie 1.44m2?

Ciężko powiedzieć, ale żarówka nagrzewa sie tak że stopi skórę jak dotkniesz 

A może wypróbuj sobie tą dmuchawę co ci pokazywałem, one mają po 100w i są w stanie nagrzać cały samochód, z boksem myślę że nie było by problemu 

Edited by JarzynaSWDN

12 godzin temu, JarzynaSWDN napisał:

A ty cold tube używasz do tego hps ?

Zeszłe lato kupiłem na test cooltube ale przyszła uszkodzona a i tak nic by w tamtym momencie nie pomogła więc odesłałem.

I jak zamontuję cooltube to szkoda mi rezygnować z mojego odbłyśnika wingsa.

@WBB no skrzydło trzeba troszkę zmodyfikować, uchwyt na żarówkę trzeba ściągnąć i 2 małe dziurki zrobić żeby można było je zaczepić na tube możesz też kupić zestaw do modyfikacji 

Screenshot_20241010-084539.png

9 minutes ago, Boczelli said:

@JarzynaSWDN ale to pod przetwornice trzeba podłączyć chyba?

Tak, taki zasilacz można też użyć, i sterowniki jest ten sam co do kabla wtedy 

Screenshot_20241010-084737.png

Te po lewej 17 dzień, po prawej 10.

Coś mi się to małe wydaje a to zaraz kwitnąć ma. Nie przesadzone jeszcze, lst nie zrobione...

Prawy dolny wyleci bo i tak jeden musi wypad zrobić. Prawy górny coś mu liścia poharatało 🙂

Plamami na liściach się nie przejmuje.

IMG20241017191231.thumb.jpg.3f0bb89029d528c9894718a2fbdc811c.jpg

Guest

@WBB no coś male trochę jak na 17dni, ten po lewo na gorze będzie najlepszym skurwysynem, wspomnisz moje słowa, zawsze powtarzam ze te niedojebane najlepiej wychodza 😅 przesadzaj szybko, wyginaj bo zaraz będzie flooo