WBB 2,367 Posted October 2, 2024 (edited) Box: 80x80x160, Lampa: Lumatek 250/400W żarówka Osram HPS 400W Plantastar. Odbłyśnik Adjust-A-Wings Medium. Ziemia: Plagron Growmix. 9xDonice 11L. Sadzonki ruszą w Lightmixie. Wentylacja: Mixed-Flo 125 EU-V 220/280 mh3 fi 125, wloty pasywne. Mieszający SecretJardin z oscylacją. Nasiona: 9xGelato AF z Nasionamarychy.pl Jest mały problem z kiełkowaniem. Zraziłem się do EasyPlugów bo nie wiem czy to nie ich wina. Do tej pory działały bezobsługowo a teraz udało się odratować tylko 3 nasiona z 10. Ale wyszły z opóźnieniem i jakieś takie wątłe są. Chłopaki z nasionamarychy.pl widząc co się dzieje podesłali nowy zestaw nasion. Tym razem leżą na wacikach. Edited October 2, 2024 by WBB 3 1 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted October 2, 2024 Powodzenia byku. Namiot wycyckany że mucha nie siada 👍 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted October 2, 2024 @WymiataczMega on był 2 tygodnie szykowany 🙂 Wyciągnąłem filtr i stwierdziłem, że wyciągam z niego wszystko. Zmieniłem filtr wstępny bo jakiś zapasowy miałem. Odbłyśnik na koniec płukałem z węża ogrodowego pod domem bo nie lśnił tak jak bym chciał. Wszystko myte Sanytolem i później pół litra IPA wypsikałem po wszystkim. Myślałem, że od oparów się najebie ale opary chyba nie klepią. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 834 Posted October 2, 2024 @WBB czemu nie kupisz jakiegoś leda ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted October 2, 2024 (edited) @Monako bo za biedny jestem 🙂 Duży kredyt, żona, dzieci.... Żona do tego straszy policją 🙂 Ale jakby ograniczyć narkotyki to już dawno by był Attis 300 Pro ps. no i jeszcze mam hamulcowego wspólnika braciszka Edited October 2, 2024 by WBB 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 834 Posted October 2, 2024 (edited) @WBB no kumam Edited October 2, 2024 by Monako Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted October 2, 2024 @Monako dzisiaj jej rano powiedziałem, że zakopię ją w kukurydzy sąsiada za domem... ale to za coś innego 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 834 Posted October 2, 2024 @WBB jeszcze z 3 lata i na legalu w Polsce będzie Bo już jakiś projekt jest w sejmie tylko muszą klepnąć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted October 2, 2024 @Monako coo?? Pierwsze słyszę.... ale nie jestem w temacie. Ale Siwy Brokuł (bo mi wyskakuje na YT) czy jak mu tam by mordę darł jeśli tak by było.... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 834 Posted October 2, 2024 @WBB no właśnie on coś wspominał na YT ale tak czy siak będzie legalizacja bo dużo polityków jest za 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted October 2, 2024 Dajcie ustawę to podpiszę 😉 Brokuł coś uprawia przecież w PL. 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted October 2, 2024 @WymiataczMega on uprawia cbd 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechoczący Grzechotnik 2,023 Posted October 2, 2024 4 minuty temu, Boczelli napisał: @WymiataczMega on uprawia cbd Jak każdy z nas🙄 pozdro 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 3, 2024 19 godzin temu, WBB napisał: zakopię ją w kukurydzy sąsiada Tymczasem po kilku godzinach u WBB w domu. ⤵️ 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,313 Posted October 4, 2024 Myślę że powinniśmy zrobić zrzutkę dla WBB na jakiego Leda 😄 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted October 4, 2024 @Mr.Green znowu? Haha 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,313 Posted October 4, 2024 @WymiataczMega a to już była? 😄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted October 4, 2024 @Mr.Green kiedyś sam o nią wnioskowałeś😉 ale nie doszła do skutku. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,313 Posted October 4, 2024 @WymiataczMega dlatego ponawiam wniosek 😄 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted October 4, 2024 Lumatek Attis 300 Pro... w najnowszej wersji poproszę 😉 Odratowalem chyba 5 pestek z tych co nie chciały kiełkować. Ale coś za długo to trwało. Po prawej 5 nowych kiełków wsadzone wg. przepisu LadyGreen. 3 ziarenka jeszcze na wacikach... za 2 dni będą. Zalane PowerRoot ale po zarajanych liściach zapomniałem, że do butelki 500ml trzeba dawkę z etykiety zmniejszyć... ciut mocniejsze dostały 🙂 3 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites