Lady Green 2,036 Napisano 10 Września @Mr.Green ale ja mu broń Boże nie zabieram... 😎 Czasem tylko próbuje się bawić razem z nim, ale mi coś nie wychodzi. 😉 @WBB tak, wiem... 😊 Nie strasz/nie obiecuj bo potem będę to weryfikować. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Września @Lady Green Na priv nie da się wysłać zdjec, @WBB zeby czasami Ci się nie pojebalo i żebyś tu nie wrzucał tej płyty 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @vego1989 no i zdradziłeś sekret, że nie da się PW 🙂 Ale do głównej galerii da radę 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września @WBB wezzzz.. jeszcze stronę zablokują w ONZ-ecie za łamanie praw człowieka 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Mr.Green to musicie najpierw zapłacić haracz.... 10g od każdego bo moje mi się kończy... Ty jesteś zwolniony z wiadomych względów 😛 Spamujemy dalej? 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 10 Września @WBB gdzie tego zdjęcia szukać?🤤 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @WymiataczMega na Zbiorniku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września 23 minuty temu, vego1989 napisał: @Lady Green Na priv nie da się wysłać zdjec @vego1989 może się i nie da ale @WBB potrafi, dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. 😊👍🏻 Panowie jeśli @WBB chce tylko 10g od osoby, to ja stawiam... 😅 Tylko musze najpierw wiedzieć gdzie mu to dostarczyć. 🤔😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Lady Green dopisuję Ci kolejny plus do "dzienniczka" za postawę 🙂 A jaki w tym podstęp jest będę się martwił później 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września @WBB a na co potem te plusy mogę wymienić? 😊 I ile już ich mam? 😉 ...z 15 to myślę że już jest na pewno... 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Lady Green jeszcze nie wiem ale na pewno na coś fajnego.... dla mnie 😛 25 już masz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 10 Września To musze was zasmucić. Bo da sie wysyłać zdjęcia na priv 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Boczelli ciiiiii 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września (edytowane) 3 godziny temu, WBB napisał: @Lady Green jeszcze nie wiem ale na pewno na coś fajnego.... dla mnie 😛 Ale dla mnie też? 😊 To myśl myśl bo muszę wiedzieć czy mi sie w ogóle opłaci je zbierać... 😉🤭 A w tym dzienniczku to minusy też są? 😎 @Boczelli ale czemu zasmucić? Mnie tam ten fakt wcale nie smuci... 🙂 Więcej, na 110% mnie nie smuci... 😅🤣 Edytowane 10 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Lady Green dobra, sama sobie nagrodę wybierzesz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września (edytowane) @WBB nie kuś, nie kuś... 😎 Lepiej żebyś Ty coś normalnego zaproponował... 😅 żart jakby co... 😉 lista się tworzy... 😊 Edytowane 10 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 11 Września Najbardziej oberwały po złamaniu 3 listki. Opatrunku ani podpórki nie będę jej na razie ruszać, mam obawy że gdy to zrobie to znowu padnie. 🙄 Pozostałych dwóch automatów nie ma sensu w ogóle zaczynać trenować w takim wypadku... 🤷♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 11 Września (edytowane) @Lady Green zawsze mozes zrobic im topping Edytowane 11 Września przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 11 Września @Boczelli raczej nieeee... Znacząco niższe dzięki temu chyba nie będą? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 11 Września @Lady Green będą duzo niższe. Bez żadnego treningu ciezko będzie Ci pogodzić te juz spore automaty z sezonami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach