Prepers 1,429 Posted September 8, 2024 (edited) @Wladimir Hahaha 😉 Też tak myślę że drugi box by się zdał, bo moim zdaniem auto tylko 24h w dużych donicach @Lady GreenJakie ty masz tam doniczki że tyle roślin chcesz na metrze zmieścić? I siemka Edited September 8, 2024 by Prepers Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 8, 2024 @Prepers 11 litrów. Nie no, nie kupie przecież drugiego boxa ze wszystkim na jednorazowy "wybryk". 😅 Musiał by być mniejszy a mniejszego tym bardziej nie ma sensu. 😉 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 8, 2024 @Lady Green kup wiekszy na sezony, a automaty trzymaj w obecnym 😎 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wladimir 331 Posted September 8, 2024 (edited) @Prepersmoze zasponsorujesz kolezance? Te twoje 24h światła może męczyć rośliny, zawsze trochę nocy się przyda. Z tym światłem pamiętaj żeby w odpowiednim zakresie DLI się mieścić. Wrzucam Ci foto zebys przypadkiem nie świecił bez sensu za dużo. Górne foto automaty, dolne sezonówki. Edited September 8, 2024 by Wladimir 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,313 Posted September 8, 2024 @Lady Green z nasionami? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 8, 2024 Kurde za każdym razem jak widzę ta ikonkę w tytule to mi się bardzo dwuznacznie kojarzy 😎🤭 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted September 8, 2024 @Boczelli zakrywac buzie w czasie kichania bo mozna kogos opluc?🙃 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 8, 2024 @moonka gorzej gorzej Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 8, 2024 To przecież słoneczko i 3 kropelki niebieskiej wody. 😎 @Mr.Green priv jak cos pisz. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted September 8, 2024 @Boczelli moze byc gorzej?😮 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 8, 2024 @moonka zalezy jak na to spojrzeć haha 😎 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wladimir 331 Posted September 8, 2024 (edited) Słoneczko taka zabawa dzieci w gimnazjach gdzieś w Polsce i 3 krople jako koniec zabawy. Naprawdę nikt nie skumał? https://wspolczesna.pl/sekszabawy-gimnazjalistow-sloneczko-wymiekasz-i-inne/ar/c6-5778353 Edited September 8, 2024 by Wladimir Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 8, 2024 Słoneczko i woda bo tego potrzebują roślinki do wzrostu... 🤦♀️ Bez dorabiania ideologii proszę. 🙄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 8, 2024 Widze ze kazdy rozumie to po swojemu 🤣 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted September 8, 2024 @Lady Green ☀️🤌💦 bez dobrej reki sloneczko i woda nie wystarcza🙃 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 634 Posted September 8, 2024 @Lady Green najlepiej sprawdzić czy jest wystarczająco dużo DLI patrząc na liście, w dzień mają sie roślinki modlić, a jak godzinę albo pół przed zgaszeniem światła zaczynają opadać liście to znaczy że dostały wystarczająco światła, lipę macie w tej Polsce z tą inwigilacją, tu nawet jak wiedzą to nic nie robią, ja za 10 tematu mandat na miejscu dostałem, ziomek za 5 roslin zapłacił za koszta sądowe i pogrozili mu palcem, a wpadł bo przyślij w innej sprawie i namiot zobaczyli 😂 Jak chcecie pocztę incognito to proton mail jest dobry i darmowy 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 9, 2024 Każdy odbiera otaczającą go rzeczywistość przez pryzmat własnych doświadczeń. 😉 Może powinnam była dodać w pierwszym poście że nie ponoszę odpowiedzialności za treści publikowane tu przez innych i że każdy wchodzi i czyta na własne ryzyko? 🤔😅 @JarzynaSWDN z protona korzystam od lat. 👍🏻 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 9, 2024 @Lady Green kazdy czekal az zalozysz temat zeby sobie pospamowac 😅 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 9, 2024 @Boczelli a ja jeszcze na dodatek tak go zatytułowałam... 😅 Normalnie "wolna ameryka", przecież to jak jawne zaproszenie do schodzenia na tematy "różne" a nie jak opis różnorodności roślin... 👀😂😉 Mam pytanie, bo nie wiem co robić z automatami. Rosną na środku doniczek bo miały być bez treningów... i nie wiem czy w takiej sytuacji robic im jakieś treningi czy jednak zostawić. Sezony będą miały lst, moze więc lepiej automaty zostawic bez aby potem było mi łatwiej z wysokością i mocą lampy? Dobrze myślę? 🤔 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 9, 2024 @Lady Green normalnie trenuj wszystkie, automaty tez . Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites