Jump to content
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Recommended Posts

@Prepersmoze zasponsorujesz kolezance? Te twoje 24h światła może męczyć rośliny, zawsze trochę nocy się przyda. Z tym światłem pamiętaj żeby w odpowiednim zakresie DLI się mieścić. Wrzucam Ci foto zebys przypadkiem nie świecił bez sensu za dużo.

Górne foto automaty, dolne sezonówki.

IMG_20240908_143143.jpg

Edited by Wladimir

@Lady Green najlepiej sprawdzić czy jest wystarczająco dużo DLI patrząc na liście, w dzień mają sie roślinki modlić, a jak godzinę albo pół przed zgaszeniem światła zaczynają opadać liście to znaczy że dostały wystarczająco światła, lipę macie w tej Polsce z tą inwigilacją, tu nawet jak wiedzą to nic nie robią, ja za 10 tematu mandat na miejscu dostałem, ziomek za 5 roslin zapłacił za koszta sądowe i pogrozili mu palcem, a wpadł bo przyślij w innej sprawie i namiot zobaczyli 😂

Jak chcecie pocztę incognito to proton mail jest dobry i darmowy 

Każdy odbiera otaczającą go rzeczywistość przez pryzmat własnych doświadczeń. 😉

Może powinnam była dodać w pierwszym poście że nie ponoszę odpowiedzialności za treści publikowane tu przez innych i że każdy wchodzi i czyta na własne ryzyko? 🤔😅

@JarzynaSWDN z protona korzystam od lat. 👍🏻

@Boczelli a ja jeszcze na dodatek tak go zatytułowałam... 😅 Normalnie "wolna ameryka", przecież to jak jawne zaproszenie do schodzenia na tematy "różne" a nie jak opis różnorodności roślin... 👀😂😉

Mam pytanie, bo nie wiem co robić z automatami. Rosną na środku doniczek bo miały być bez treningów... i nie wiem czy w takiej sytuacji robic im jakieś treningi czy jednak zostawić. Sezony będą miały lst, moze więc lepiej automaty zostawic bez aby potem było mi łatwiej z wysokością i mocą lampy? Dobrze myślę? 🤔