Lady Green 2,600 Posted September 10, 2024 @Mr.Green ale ja mu broń Boże nie zabieram... 😎 Czasem tylko próbuje się bawić razem z nim, ale mi coś nie wychodzi. 😉 @WBB tak, wiem... 😊 Nie strasz/nie obiecuj bo potem będę to weryfikować. 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 10, 2024 @Lady Green Na priv nie da się wysłać zdjec, @WBB zeby czasami Ci się nie pojebalo i żebyś tu nie wrzucał tej płyty 😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @vego1989 no i zdradziłeś sekret, że nie da się PW 🙂 Ale do głównej galerii da radę 😛 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,313 Posted September 10, 2024 @WBB wezzzz.. jeszcze stronę zablokują w ONZ-ecie za łamanie praw człowieka 😄 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @Mr.Green to musicie najpierw zapłacić haracz.... 10g od każdego bo moje mi się kończy... Ty jesteś zwolniony z wiadomych względów 😛 Spamujemy dalej? 😛 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted September 10, 2024 @WBB gdzie tego zdjęcia szukać?🤤 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @WymiataczMega na Zbiorniku Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 10, 2024 23 minuty temu, vego1989 napisał: @Lady Green Na priv nie da się wysłać zdjec @vego1989 może się i nie da ale @WBB potrafi, dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. 😊👍🏻 Panowie jeśli @WBB chce tylko 10g od osoby, to ja stawiam... 😅 Tylko musze najpierw wiedzieć gdzie mu to dostarczyć. 🤔😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @Lady Green dopisuję Ci kolejny plus do "dzienniczka" za postawę 🙂 A jaki w tym podstęp jest będę się martwił później 😛 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 10, 2024 @WBB a na co potem te plusy mogę wymienić? 😊 I ile już ich mam? 😉 ...z 15 to myślę że już jest na pewno... 🤭 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @Lady Green jeszcze nie wiem ale na pewno na coś fajnego.... dla mnie 😛 25 już masz 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 10, 2024 To musze was zasmucić. Bo da sie wysyłać zdjęcia na priv 🤭 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @Boczelli ciiiiii 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 10, 2024 (edited) 3 godziny temu, WBB napisał: @Lady Green jeszcze nie wiem ale na pewno na coś fajnego.... dla mnie 😛 Ale dla mnie też? 😊 To myśl myśl bo muszę wiedzieć czy mi sie w ogóle opłaci je zbierać... 😉🤭 A w tym dzienniczku to minusy też są? 😎 @Boczelli ale czemu zasmucić? Mnie tam ten fakt wcale nie smuci... 🙂 Więcej, na 110% mnie nie smuci... 😅🤣 Edited September 10, 2024 by Lady Green 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted September 10, 2024 @Lady Green dobra, sama sobie nagrodę wybierzesz 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 10, 2024 (edited) @WBB nie kuś, nie kuś... 😎 Lepiej żebyś Ty coś normalnego zaproponował... 😅 żart jakby co... 😉 lista się tworzy... 😊 Edited September 10, 2024 by Lady Green 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 11, 2024 Najbardziej oberwały po złamaniu 3 listki. Opatrunku ani podpórki nie będę jej na razie ruszać, mam obawy że gdy to zrobie to znowu padnie. 🙄 Pozostałych dwóch automatów nie ma sensu w ogóle zaczynać trenować w takim wypadku... 🤷♀️ 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 11, 2024 (edited) @Lady Green zawsze mozes zrobic im topping Edited September 11, 2024 by Boczelli Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted September 11, 2024 @Boczelli raczej nieeee... Znacząco niższe dzięki temu chyba nie będą? 🤔 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted September 11, 2024 @Lady Green będą duzo niższe. Bez żadnego treningu ciezko będzie Ci pogodzić te juz spore automaty z sezonami Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites