WBB 2,070 Napisano 9 Września Ja ostatnio miałem dwóch nie trenować bo w mniejszych donicach. Jak wystrzeliły to ratowałem się FIMem i Toppingiem. A efekt tego był marny i trzeba było podstawiać pod donice styropiany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 9 Września No i zepsułam... 🙈 Pamiętajcie by nie robić lst po podlaniu, nie ma co się przeceniać... 😉😊 Zastanawiałam się czy tego nie uciąć do końca ale nakleiłam jej plasterek i dostała podpórkę. 🙄 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 9 Września Jak nie odpało całe co się zrośnie Ale już z LST będzie tam problem... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 309 Napisano 9 Września Ja zawsze masuje łodygi przez LST, jedną prawie też złamałem ale że była masowana to sie supercroping zrobił 😅, plasterek naklejony podmuchaj pocałuj i będzie 🎸 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 9 Września Będzie żyć 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 309 Napisano 9 Września Jak będzie schła to może opryskiwać wodą zanim się zrosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 9 Września @Lady Green czeka ją teraz rehabilitacja 😉 Na siłownię idź jak masz za dużo siły 🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 9 Września Odpaść nie odpadło ale na dosłownie kilku włoskach się trzyma. No zobaczymy... najbliższe godziny będą decydujące. 🩺😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,256 Napisano 9 Września @Lady Green robic robic ale z glowa🙂 na mokrych roslinach najpierw zgniataj lodyge a pozniej ja wyginaj i nic nie peknie🙂 sklej ja i zobacz za kilka h jak bedzie sie miala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września Pacjent prawdopodobnie przeżyje, chyba ten całus pomógł najbardziej, dziś po pracy będę musiała czynność powtórzyć. 👍🏻😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września To ja bym też chciał taki magiczny całus.... ale ja cały jestem schorowany 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września (edytowane) @WBB musiałbyś sobie najpierw zasłużyć... 🤔 ...albo musiałabym Ci najpierw niechcący krzywdę zrobić... 😎 Edytowane 10 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września @Lady Green on właśnie na to liczy 😄 że mu zrobisz krzywdę 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Mr.Green nie powiedziała od razu NIE... to jest 80% sukcesu 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września (edytowane) @Mr.Green chyba zbyt dlugo Cie nie było i nie pamiętasz, on tylko lubi sobie tak pogadać... 😉 Edytowane 10 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Września @Lady Green byk z malym przyrodzeniem glosno ryczec musi xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @vego1989 że niby ja? Przecież jak jej ostatnio pindola wysyłałem to zajął 110% skrzynki 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 10 Września @WBB chyba Twojej... 🤭 Nie to żebym Cię podpuszczała... 😉😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września @WBB a gdzie dopiero z jajami xD @Lady Green jak lubi to nie ma co mu zabierać zabawek 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 10 Września @Lady Green ale wiesz, że co się zobaczy tego nie da się już odzobaczyć 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach