Lady Green 2,036 Napisano 7 Września W dniu wczorajszym ostatnia pesteczka wyszła na powierzchnię więc chyba musze zacząć im już odliczanie. Namiot i reszta zabawek ta sama co zawsze, 1x1, lumatek attis pro, biotabs i biobizz. Automaty to purple punch, girl scout cookies, gorilla cookies. Sezony to 3x slurricane #7 (jedna ciut upośledzona), coco milk s1, gsc i blue dream. Na zdjęciach sezony, później dodam jakieś aktualne całości. 4 2 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 7 Września Fajne strainy slurri od inhouse, cocomilk od Perfect tree (regular? bo ja to mam w regu), blue dream od humboldt, a gsc od kogo Autosy od fastbudsów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 7 Września @Wladimir slurricane z inhouse, coco milk s1 z perfect tree, blue dream od blimburn, gsc od kannabia, natomiast automaty purple punch z big seedbank, gsc z dutch genetics i gorilla z fastbuds. Jest jeszcze jeden automat, gigabud z g13 labs seeds ale upośledzony konkretnie, rośnie ale baaaaaardzo powoli. A tak teraz wygląda całość. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 7 Września @Lady Green no no porzadne geny bedzie co oglądać 🧐 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września @Lady Green Jestem ciekaw tych slurricanow 🙂 Nie chcesz mi paczki wysłać z wysp? 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września @Lady Green jak Chcesz pogodzić automaty z sezonami? Będą pozniej rosly przy 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 8 Września @Mr.Green zależy z czym, może mogę Ci wysłać. 😉 @vego1989 miały być tylko automaty tym razem ale z 12 pestek urosły tylko 3, pomyślałam więc aby zrobić z nich karzełki tak aby zajmowały jak najmniej przestrzeni, bo nie mam serca ich wyrzucić. I tak, przy 12h będą musiały później rosnąć. Może dadzą radę. Pytanie z serii głupich - ilości h światła na dobe przy automatach nie nadrobię dniami? Jeśli tak to spoko, jeśli nie to też spoko bo pewnie dojdą gdy sezony będą w połowie kwitnienia i zwolnią im miejsce. Aaaaaaa, jeszcze jedno bo wczoraj mi umknęło. @Wladimir coco milk s1 jest feminizowane, wszystkie są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września @Lady Green rozumie. Jak automaty średnio wyjdą to greendragon napewno z tego wyjdzie zajebisty 😃Robiłem Ziomkowi jakiś czas temu, 40g tematu, trym z 12krzakow na 1l spirytusu. Tak 15-20ml jest mocna bania, po 30ml potrafi wyłączyć korki najtwardszym kozakom 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Września @Lady Green jak automaty na ostatnie ~2tyg dostaną tylko 12h swiatla to za wiele to nie zmieni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 8 Września (edytowane) @vego1989 mój ostatni greendragon stoi nieruszony od momentu gdy ostatnio wklejałam Wam tu jego zdjęcie. 😅 Średnio wyjdą masz na myśli moc? @Boczelli no to luzik... zobaczymy jak sezonom będzie szło na vegu. Światło ustawione 20/4. Edytowane 8 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 8 Września (edytowane) @Lady GreenOgólnie liczy się tylko DLI(dzienna ilość światła). Jeżeli dasz mniejsza ilość godzin światła wtedy musisz mocniej świecić Buildasoil pokazywał różnice między automatami 12, a 18h i te z krótszym dniem były bardziej wyciągnięte do świata Edit: Edytowane 8 Września przez Wladimir 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 8 Września @Wladimir musze sobie utworzyć jakieś lewe konto na youtube żeby to zobaczyć, nałożyli ograniczenia wiekowe na większość i niezalogowana prawie nic nie moge w tej tematyce obejrzeć. Youtube pewnie znowu bedzie chcial dostęp do konta google, a google minimum nr telefonu i znowu się poddam. 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 8 Września (edytowane) Wtyczka tampermonkey i age bypassyoutube wrzuć na przeglądarkę i będzie działać bez logowania. Ja niezalogowany oglądam. Proszę: W internecie wszystko można znaleźć. Edytowane 8 Września przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Września @Wladimir Aha filmiki dla dorosłych się oglada 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 8 Września @Wladimir dziękuję bardzo. 😊 To zapytam jeszcze o jedno, spośród tych 5 przeglądarek do ktorych można dodać to rozszerzenie ktora będzie najbezpieczniejsza? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 8 Września @Lady GreenKorzystam tylko z wersji mobilnej i wybrałem kiwi, oglądanie YT nie wymaga bezpieczeństwa. Do przeglądania forum ito używam opery, a do YT kiwi. Może to głupie, ale nie do końca. W sumie na PC to bym pozostał tylko przy operze, po prostu w wersji mobilnej nie obsługuje rozszerzenia tego. Jestem dorosły, to mogę, gorzej że Ty masz z tym problem. Czyżbyś nie dorósł do tego? @Mooshrom Myślałem że cała tematyka MJ jest dla DOROSŁYCH, więc w czym problem? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Września @Wladimir nie no ale spięty jesteś 😅 to był tylko zart 😄 weź wyluzuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,256 Napisano 8 Września @Mooshrom Wladimir to powazny czlowiek. Tak jak jego nick🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 8 Września @MooshromJa się nie spinam, tylko zrobiliśmy OT na całą stronę u koleżanki w FR, a Ty odrzucasz 3 grosze, które nie wnoszą nic do tematu, a tylko spamują. @moonka poważnie to się w trumnie leży 🙂 zmieniłem avka nawet na bardziej zabawnego, ocieplam wizerunek @Lady Green szkoda że nie masz drugiego Boksa na automaty 🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 8 Września @Lady Green ja tez uzywam opery gx i sobie chwale 😉 na pc mam jeszcze noth vpn ale rzadko uzywam pc. @Wladimir spokojnie tutaj można sobie pisać co chcesz oczywiscie w jakiś granicach i robic duzo więcej bez obaw że ktoś Ci zbanuje czy zmutuje 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach