Gość Napisano 22 Listopada 2020 45 minut temu, Farmerka napisał: @Vampidrut relacji z niej nie robiłeś? Moge dostać kilka fotek jak wyglądała odkąd topy zaczęły się pokazywac?? akurat robie ta odmiane teraz i mnie ciekawi. Bardzo chętnie pokazał bym fotki , ale nie mam , nie robie relacji bo nie mam takiej potrzeby , jedynie co moge Ci powiedzieć ze około 70% sadzonek łapie taki kolor , większa szansa jest jak dasz trochę niższą temperature , ja utrzymywałem max 25c na wegu i około 22-23c na flo. Uprawiam od 2000r. i niestety już mi przeszło z relacjami itd. Zazwyczaj nowicjusze robią relacje i fajnie , jak ja zaczynałem jeszcze nie było smartfonów , a internet to był luksus na którego mało kogo było stać. Jeszcze raz sorry , ale nie pomogę z fotkami. Jedynie co to kolor powinny już łapać w około 3cim tygodniu flo. Ja miałem pestki od fast buds. Mam nadzieje że wyjdzie Ci Pink. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 @Vampidrut na grupie sa osoby co sadzą po 10lat i wiecej, więc to chyba nie są nowicjusze? A fotki nadal czasem pstrykają? także uważam że to błędne stwierdzenie. Ja sama kilka lat juz sadze a dalej pstrykam foty, może nie na weg aż tyle ale na flo owszem. Jakos dam rade bez fotek? mi bardziej o wyglad topow i całego krzaka chodziło przed kosą, kolor jest nieważny bo napewno wyjdzie kolor. Dzięki✌ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Farmerka nie wiem , nie śledzę fotorelacji akurat tu , ogólnie bardziej się udzielam na zagranicznych forach , tu jedynie prowadzę kilka osób i pomagam dla zaczynających zabawę w indoor i automaty , bo ja tylko siedzę w auto i tylko indoor , nie znam tu ludzi kto ile sadzi itd. Po prostu mnie to nie interesowało , jak to sie mówi starych nawyków sie cieżko pozbyć , a ja uprawiam po swojemu , a na forum jestem bardziej by pomagać tym najbardziej potrzebującym niż czerpać wiedzę. Zazwyczaj ludzie pytają na pw lub whatsApp , stąd wrażenie że nie ma mnie stricte na forum. Ale jak widze tu jest wystarczająca ilość osób które doradzają z uprawami. Powodzenia z tym różowym. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Farmerka no fakt że fajnie to wygląda po prostu jestem zaskoczony bo takiej roślinki jeszcze nie widzialem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 bardzo dużo jest różowych czy fioletowych odmian. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 24 minuty temu, Vampidrut napisał: Zazwyczaj ludzie pytają na pw lub whatsApp , stąd wrażenie że nie ma mnie stricte na forum. Hmm?? Nie mam takiego wrażenia, ale spoko.? dzięki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Listopada 2020 @Vampidrut Śliczna ! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Listopada 2020 Jedno sie konczy, a drugie zaczyna ? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 Pierwszy automat poszedł w bukiet . Amnesia auto 80dni od kiełka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 Sporo tego mokrego ? gratuluję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk dziękuje , wyschnie podam wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut powiedz mi, dlaczego tylko AF? Znam jednego gościa co też zafiksowany na punkcie automatów ale nie potrafi wyjaśnić dlaczego. Nie ukrywam, że też miałem taki zamiar ale skusiłem się teraz na FV @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik cześć , już tłumaczę dla czego tylko AF indoor . Po 1 - czas - 4-5 upraw w roku na namiot. 2 - ciekawe odmiany jakich próżno szukać przy sezonach. 3- plon , średni z 1m2 około 600-800g , dla mnie wystarczy , razy 5 upraw w roku = 3-4kg suchego rocznie. 4- mnogość odmian do przetestowania w krótkim czasie , zazwyczaj mam 5 innych na uprawę. 5- automaty są trudniejsze w uprawie niż sezony, trzeba je dobrze prowadzić od początku by dały dobry plon, lubie wyzwania. 6- zakochałem sie w pierwszym auto lowryder , potem f1 rapid i tak mi zostało do dziś. 7- brak miejsca na namiot większy niż 100x100 , ale jak mówię mi wystarcza taka powierzchnia. W sumie tyle jeżeli chodzi o to czemu AF. Następny rzut na zdjęciu , namiot 100x100 x 5 AF . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut dzięki, wyczerpująca odpowiedź. Mi też głównie mnogość odmian się podoba. Jesteś jedną z trzech osób, których chciałbym zobaczyć kompletną relacje. Bardzo mnie ciakwi, a lubię czerpać wzorce od fachowców 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 26 Listopada 2020 Spoko z ciebie chłop. I przyznam że mi już nie raz pomogłeś i wytumaczyles. A te kwiaty śliczne!!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut Ty tym w piecu palisz, że potrzebujesz 3-4 kg na rok?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Zielone krainy tyle wychodzi z namiotu 1m2 rocznie , nie będe marnował miejsca jak i tak jeden rachunek za prąd , to wole wstawić 5 sztuk AF niż dwie sezonówki . A z „pozbyciem” sie nadwyżek nie mam problemu. If you know what I mean. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut Jasne rozumiem. Dla jaj to napisałem bardziej niż na poważnie. 3-4 kg rocznie to dla mnie coś nieosiągalnego. A i z taką ilością nie byłbym w stanie sobie poradzić, ale rozumiem, że ty wiesz, co z tym zrobić :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Zielone krainy w UK nie ma z tym problemu najmniejszego , tu więcej ludzi pali niż pije . ??♂️? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut Może to i lepiej, bo po paleniu się nie świruje, jak po alko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach