Piotr111111 192 Napisano 14 Lipca 2022 @Cali_Bastard jak to suszyłeś normalnie na lince czy na siatce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Lipca 2022 @Piotr111111 na łodygach na linkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 14 Lipca 2022 @Cali_Bastard no powiem ci topki pierwsza klasa podobają mi się . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Lipca 2022 @Piotr111111 thc 19,5% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 14 Lipca 2022 @Cali_Bastard efekt jaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Lipca 2022 Przewaga terpenów myrcene i camphene. smak daje 8/10 moc 10/10 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 14 Lipca 2022 @Cali_Bastard no powiem. Kozak temat. Może niedługo spróbuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Lipca 2022 @Piotr111111 polecam 👌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Lipca 2022 Siemka . To i ja się pochwalę moimi wypocinami. Była to moja pierwsza pana w boksie a dokładnie ak47 auto . Wyszło 45g suchego z jednej panny "14g popcornu który poszedł na bubble bags razem z liśćmi i łodygami". Producenta podawał czas 75dni . Ja zrobiłem kosę po 65 dniach bo trichomki były mleczne i o takie mi chodziło. Dzięki za pomoc"ci którzy czytają i pomagali będą wiedzieć kto pomógł. " 😁 A co do mocy jest okej . Jestem zadowolony jak na pierwszy raz i to bardzo. Jeszcze jedna panna w drodze 😁 Pozdrawiam ! 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 28 Lipca 2022 Mały up. To co wyszło z trymu i całej reszty 😁 kopie dużo mocniej niż kwiatki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 13 Listopada 2022 @Lasir Jak uratowała? @Cali_Bastard O kurna, piękne bobki 😄 Pod jaką lampą uprawiasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 @Prograss led, czasem led + hps 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 15 Listopada 2022 @Prograss Jak się nie ma opanowanego nawożenia to dobrze lać mikoryzę.Pomaga ona korzeniom pobrać tyle ile roślina potrzebuje, więc ryzyko przenawozenia spada.Pomaga pobrać korzeniom więcej z roztworu więc niedobory też rzadziej wyjdą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 20 Stycznia 2023 Koniec najgorszego grow jaki miałem. Chciało mi się kombinować z nawozami 😄 ale zobaczymy jak to wyjdzie... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Lutego 2023 Póki jeszcze są to wrzucę zdjęcia 🙈 Black Princess - Gnomes Garden 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss World 12 Napisano 24 Marca 2023 Siemanko ✌️Auto Girl Sherbet, dzień 58 , auto też może być ładne , wiadomo przy dobrym genie sezonowym to wypada blado , ale to tylko automat. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 26 Września 2023 (edytowane) Strawberry Banana auto 104 g z jednego krzaka Moja pierwsza uprawa 😉😉 Edytowane 26 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2023 Dobry wynik 😎🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 26 Września 2023 1 minutę temu, Pablo 1988 napisał: Dobry wynik 😎🪴 Sam jestem zdziwiony że aż tyle😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2023 @Góral tez mam te pestki właśnie dalem do kiełkowania i sam jestem ciekaw długo miałeś wega??;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach