Pan 79 Napisano 11 Września 2019 tylko nie myśl że to wyrobi się w 60dni ? no taką Twoją wódeczką to ja popijam swoją ghe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 11 Września 2019 (edytowane) Godzinę temu, Pan napisał: tylko nie myśl że to wyrobi się w 60dni ? no taką Twoją wódeczką to ja popijam swoją ghe ? Mi się nie spieszy ważne że moje ? Chociaż gdzieś widziałem fotorelacje to jakiś ziomek po 65 dniach ścinał Co do wódeczki rano do pracy to tylko tak dla smaku ? Edytowane 11 Września 2019 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 @Scatman wszystko możliwe jak trafisz na szybki fenotyp i zapewnisz bardo dobre warunki to jest to możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 11 Września 2019 Teraz, Tester napisał: @Scatman wszystko możliwe jak trafisz na szybki fenotyp i zapewnisz bardo dobre warunki to jest to możliwe No to tak jak pisałem wcześniej jakiś ziomek po 65 dniach ścinał. Mi tam lotto kiedy ważne że własne. Jeszcze pytanie jedno ile naświetlać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 @Scatman 18h światła 6h ciemni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Ja także wzięłam na próbę Criticala F1 i Northema F1 - a skusiła mnie tylko sama ciekawość sprawdzania wiarygodności producenta i nawet nie liczę na to że w 45-50 dni (jak sam podaje) będę robiła kosę ? Choć wszystko w dzisiejszych czasach jest możliwe. Gdyby nawet jakimś Boskim cudem się udało to zapewne plon będzie mniejszy. No ale czego nie robi się dla nauki ?? Edytowane 12 Września 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 13 Września 2019 W dniu 12/09/2019 o 00:35, Tester napisał: @Scatman 18h światła 6h ciemni czemu ??? to auto jest nie ma 60d grape sezonówki ? 20-4 wal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Września 2019 można i 20h dużej różnicy raczej nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Września 2019 Dzisiaj się pokazała taka malutka "łodyga" Jutro dodam zdjęcie Zgodnie z Waszym zaleceniem naświetlam już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Września 2019 @Scatman ok to czekamy jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Ok a więc moja roślinka do tej pory wyglada tak jak na zdjęciu. Podlewać ? Podlewalem wcześniej woda która przestała 24h ( podlałem 1 kieliszkiem ) Edytowane 14 Września 2019 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Września 2019 @Scatman możesz podlać musi mieć wilgoć młoda roślinka bo nie ma jeszcze korzeni dobrze rozwiniętych więc częściej podlewać należy aby nie przesuszyć ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 14 Września 2019 Teraz, Tester napisał: @Scatman możesz podlać musi mieć wilgoć młoda roślinka bo nie ma jeszcze korzeni dobrze rozwiniętych więc częściej podlewać należy aby nie przesuszyć ziemi Tak w miarę syto podlać ? Mam w szklance ok 300 ml wody przestawionej mogę to wszystko wlać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Września 2019 @Scatman nie trzeba aż tyle podlej ze 150 ml 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Września 2019 No w koncu cos sie tu zaczyna dziac ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 14 Września 2019 4 godziny temu, CheMsKuN napisał: No w koncu cos sie tu zaczyna dziac ? Zaczyna oj zaczyna ? do zobaczenia za jakiś czas wejdę dopiero jak coś podrośnie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 14 Września 2019 W dniu 10/09/2019 o 16:03, Scatman napisał: Mogłem ale u mnie w mieście czegoś takiego niema ? Trudno będę nawozić wkoncu się uczę tego wszystkiego dopiero paczkomaty czekają ucz się dobrze dobra ziemia dobre i co ważniejsze więcej palenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 15 Września 2019 @Scatman Ziemi możesz także użyć zwykłej ale pamiętaj by ziemia nie była jałowa i posiadała niezbędne wartości odżywcze dla roślinki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 15 Września 2019 7 godzin temu, Dominika3 napisał: @Scatman Ziemi możesz także użyć zwykłej ale pamiętaj by ziemia nie była jałowa i posiadała niezbędne wartości odżywcze dla roślinki ? Ziemię mam uniwersalną. Rośnie powolutku póżniej zdjęcie dodam bo aktualnie mam awarię telefonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 15 Września 2019 @Scatman dasz rade też zaczynałem od sklepówki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach