felev 0 Napisano 10 Czerwca (edytowane) Witam mam swoja roślinke pierwsza i tak czytam po forach szukam i musze zapytac czy warto teraz obciac te duze liscie czy zostawic niech rosnie i zroobic to pozniej roslinka ma 18 dni Edytowane 10 Czerwca przez felev @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 10 Czerwca Brak zdjęć. Nie klikamy w nieznane załączniki😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felev 0 Napisano 10 Czerwca @WymiataczMega juz poprawione sorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 10 Czerwca @felev jeżeli nie zasłaniają szczytów to jeszcze nie wycinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Czerwca @felev ja u siebie wywalam dużo liści, ale na pewno mnie na tym etapie. Przeważnie kilka dni przezed przełączeniem na flo i potem około 3 tygodnia flo robię dużego fryzjera, potem prdzed końcem upewniam się, że nie ma za dużp tego liścia w namiocie jeśli to automat, to nie ruszaj aż dobrze zakwitnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 225 Napisano 11 Czerwca 3 godziny temu, doominik napisał: @felev ja u siebie wywalam dużo liści, ale na pewno mnie na tym etapie. Przeważnie kilka dni przezed przełączeniem na flo i potem około 3 tygodnia flo robię dużego fryzjera, potem prdzed końcem upewniam się, że nie ma za dużp tego liścia w namiocie jeśli to automat, to nie ruszaj aż dobrze zakwitnie w sumie to podepne się do pytania mam 3x gorilki automaty, teraz już są w około 3 tygodniu kwitnu i zaczynają być widoczne formowane topki jeżeli główne topki będą już większe i odsłonie inne szczyty wywalając liście to nic się nie stanie? aktualnie co większe liście staram się podwiązywać drucikiem ogrodniczym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Czerwca @Cykacz ja wywalam zawsze i to za każdym razem poprawia końcowy ekekt. Auto są delikatniejsze, wiec mozesz usuwać te liście stopniowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 225 Napisano 11 Czerwca 12 minut temu, doominik napisał: @Cykacz ja wywalam zawsze i to za każdym razem poprawia końcowy ekekt. Auto są delikatniejsze, wiec mozesz usuwać te liście stopniowo. zdaje sobię z tego sprawę przy sezonach też wywalałem ale przy auto wiem że są podatniejsze na hermienie stąd wole zapytać, na razie podwiązuje drucikiem co bardziej zasłaniające wzdłuż łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felev 0 Napisano 9 Lipca @doominik Witaj Chciałem sie dopytac zaczalem 3 tydzien flo liscie mi zolkna i nie wiem czy jest czas juz an usinmiecie paru lisci oto pare fotek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Lipca @felev ja bym nie usuwał nie ma co zbytnio, roślina wyjada się możesz dać azotu trochę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Lipca @felev ja w okolicach 3go tygodnia robie dosyć agresywne strzy zenie-jeśli rośliny są zdrowe i dobrze odżywione, to tylko na tym zyskuję. Te żółte wywaliłbym pierwsze i potem te, które coś zasłaniają, generalnie te, które mają długie łodyżki juz szukały światła, więc wylatują zazwyczaj. Te twoje rośliny wyglądają, na docyć liściastą odmianę i ja bym tam wywalił zdecydowaną większość witraków. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach