Dominika3 102 Napisano 9 Października 2019 @CheMsKuN @Tester Ale szajby dostała po tych witaminach na flo, aż liście dębem stanęły ? Takiej to jej jeszcze nie widziałam ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Października 2019 niech puchnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Października 2019 @Dominika3 bardzo ladnie zareagowla? ps. Te male wiatraczki Cie nie draznia? Ja taki maly wlasnie wywalilem, bo wiatru prawie wcale nie dawal, a halasu przy tym robil, jakby mial odleciec. U siebie wstawie wierze-malo miejsca zajmuje, oscyluje i jest cicha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 9 Października 2019 @doominik Coś Ty one są bardzo ciche i każdy z nich mimo 5W mocy naprawdę zdaje egzamin ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Października 2019 @Dominika3 To jakaś konkretna marka jest? czy tak się trafiły? Ja wstawiam takie coś: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Października 2019 @doominik jak to wieje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Października 2019 @Tester Jeszcze nie wiem, ale na pewno ma regulacje i może się obracać w zakresie 90'. Podobno jest cichy-muszę tylko po to pojechać do kolegi to się przekonam Ważne, że zajmuje mało miejsca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 10 Października 2019 @doominik Wiatrak firmy Garden Highpro ? A co Twojego patentu to jest spoko, z tym że jest to dobre rozwiązanie jak ma się dosyć sporego boxa ? U mnie wiatraczki jak na pow. 60x60 sprawdzają się idealnie ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Października 2019 (edytowane) Dzień 56. Dzisiaj podlana samą wodą: Edytowane 11 Października 2019 przez Dominika3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 21 Października 2019 (edytowane) Dzień 66: Wczoraj podlana samą wodą. Powoli zaczyna się szronić ? Jutro zwiększę dawkę bio-bloom-a z 1ml do 2ml na litr. Z top-max-em jeszcze poczekać czy mogę śmiało dawać razem z bio-bloom-em np. w dawkach 2ml bio-bloom + 1ml top-max na 1l wody? Edytowane 21 Października 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Października 2019 12 minut temu, Dominika3 napisał: Z top-max-em jeszcze poczekać czy mogę śmiało dawać razem z bio-bloom-em np. w dawkach 2ml bio-bloom + 1ml top-max na 1l wody? Mozesz tak zrobic. 12 minut temu, Dominika3 napisał: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 21 Października 2019 @CheMsKuN Oki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Października 2019 @Dominika3 przy tych liściach mocno zielonych bym odpuścił raczej nawozy na ten czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Października 2019 Jesli poda papu na kwitnienie to nic sie nie moze stac, tam praktycznie nie ma azotu przeciez. A podawac nawozy na flo powinna juz zaczac, tworza sie kwiaty i juz sie szronia ? Poza tym ta dziwna ziemia jest juz dobrze przeplukana, jakby nie bylo kilka ladnych litrow wody sie juz przez nia przelalo. Panny sa zdrowe nie ma co sie szczypac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Października 2019 ale może być dużo potasu i fosforu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Października 2019 (edytowane) W ziemi ? Ps. Fosfor tam moze byc. Ziemia do palm ( i nie tylko) od "Compo" jest nawozona Agrosilem, a to jest nawoz na bazie wlasnie fosforu. Edytowane 22 Października 2019 przez CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 22 Października 2019 @Tester @CheMsKuN Czyli mogę dodać bio-blooma i top-maxa? Planowałam dodać w proporcji 2ml bio-bloom + 1ml top-maxa na 1l wody. Chyba że dać 1ml jednego i drugiego na 1l wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Października 2019 2ml bio-bloom i 1ml top max mozesz moim zdaniem spokojnie podac. Ale jak widzisz zdania sa podzielone ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Października 2019 jak chcesz to lej w razie czego płukanie czystą wodą zrobisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 23 Października 2019 @Tester @CheMsKuN Niby już 2-3 razy ostatnim czasem dostawała bio bloom po 1ml na litr wody i wszystko jak na razie jest z nią ok ? a top max z tego co pamiętam ma bardzo niskie stężenie NPK. Chyba że dać jej tylko bio blooma 2ml i zobaczyć jak po tym zwiększeniu dawki będzie reagować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach