Tester 1,408 Napisano 30 Września 2019 dziwna ta ziemia nie nawożona niby zbytnio a roślina bliska była popaleniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Września 2019 1 minutę temu, Tester napisał: dziwna ta ziemia nie nawożona niby zbytnio a roślina bliska była popaleniu ? Dlatego lepiej jest kupowac juz sprawdzone i pewne produkty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 @Tester No właśnie masz rację, niby nie za bardzo komu jest znana a napierniczona wszystkim bardziej niż sam producent podaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 @CheMsKuN Popieram, ale u nie ciężko z zakupem odpowiedniej ziemi, ale fakt mogłam zamówić typowo w growshopie. No ale polegałam też na wiedzy samego sprzedawcy ? - z czego nie obwiniam go bo nie wiedział do czego konkretnie ziemi potrzebuję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Września 2019 Biobizz, Plagron i Cana tego sie trzymaj jesli chodzi o sprawdzone medium do konopi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 @CheMsKuN Od czasu pojawienia się problemów już wiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 (edytowane) A więc foteczki bez światła: Na górze jakby jaśniejsza ? Edytowane 30 Września 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 30 Września 2019 (edytowane) @Dominika3 końcówki liści wyglądają na popalone przez nawozy ? ale fajnie że odżyła ? Edytowane 30 Września 2019 przez wielkitopek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 @wielkitopek Ake sęk w tym że nawóz na grow dałam tylko raz i to że 3 tyg temu dawkę 1ml na litr - czyli mniej o połowę jaka podaje producent ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Października 2019 Narazie nie lej nawozow na flo. Wstrzymaj sie z tydzien czasu, podlewaj sama woda a po tyg. zobaczymy w jakim stanie bedzie krzak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Października 2019 @CheMsKuN Oki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Października 2019 Tak się zastanawiam czy nie dać panelu nieco wyżej, co myślicie? Jest aktualnie 23cm licząc od najwyższego szczytu. No i nie wiem czy druga młodsza koleżanka nie będzie wtedy miała za mało światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 2 Października 2019 ja bym zostawił jak jest ze względu na tą mniejszą roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Października 2019 @Cedzik Ok. Właśnie głównie chodzi mi o tą młodszą bo nie chciałabym aby się zbytnio wyciągnęła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 3 Października 2019 @Dominika3 znaczy chodziło mi o tą większą ciężko stwierdzić możesz spróbować opuścić trochę panel, ale jak roślina się nie wyciąga to nie ma poco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 3 Października 2019 @Dominika3 postaw na czymś doniczkę i będzie równo ? panel bym na razie zostawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Października 2019 @wielkitopek Oki zostawiam tak jak jest ? A tak na marginesie to nie mogę się doczekać aż topki zaczną ładnie puchnąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Października 2019 (edytowane) Dzień 49: Dzisiaj podlana samą wodą. Edytowane 3 Października 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Października 2019 Nie jest czasami troszkę za licha? Czy tak ma właśnie wyglądać? Nie wiem czy czegoś jej czasami nie brakuje... Myślałam przed dzisiejszym podlaniem by dodać jej ciut na flo, ale jednak się powstrzymałam dlatego że ta ziemia jest jakaś dziwna i trochę zdradliwa przez co obawiałam się czy czasami jej nie zaszkodzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Października 2019 niech kwiaty rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach