Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 Fotki z chwili obecnej: Jakby jest ciutkę lepiej niż na drugi dzień po ostatnim podlaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 @Dominika3 to jeszcze podlej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 @Tester a nie przeleję jej skoro wczoraj dostała około 0,75 L z dolomitem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 jak przesuszona jest z tego wychodzi to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 26 Września 2019 (edytowane) @Dominika3 po 7 dniach suszy może faktycznie być spragniona ? to nie kaktus ? Edytowane 26 Września 2019 przez wielkitopek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 5 minut temu, Tester napisał: jak przesuszona jest z tego wychodzi to nie Nie bardzo rozumiem... Czyli mimo tego podlewać? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 6 minut temu, wielkitopek napisał: @Dominika3 po 7 dniach suszy może faktycznie być spragniona ? to nie kaktus ? Czyli najlepiej podlać? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 Jeśli podlać ja to ile wody jej dać? I czy samą wodą? - dodam że nie mam przygotowanej żadnej odstalej wody, więc byłaby to bezpośrednio z kranu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 8 minut temu, Tester napisał: jak przesuszona jest z tego wychodzi to nie Oki już skumałam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 @Dominika3 samą wodą kranówą daj jej konkretnie ponad litre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 @Tester Oki, ale poczekam by troszku odstała bo bezpośrednio jak przed momentem nalałam to chyba za zimna będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 e tam nic się nie powinno stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 Na pewno nie przeleję jej wlewając kolejnego litra? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 @Dominika3 nic jej sie nie stanie, chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 5 minut temu, Tester napisał: @Dominika3 nic jej sie nie stanie, chyba ? No właśnie to "chyba" martwi mnie najbardziej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2019 lej jak miały sucho to daj się napić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 Ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 26 Września 2019 Ok podlałam ją Litrem wody. Jestem ciekawa co to będzie jutro. Mam nadzieję że będzie dobrze ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 @Tester @CheMsKuN @wielkitopek tak się zastanawiam czy jak z koleżanką się polepszy nagiąć jeszcze z dwa szczyty. Giąć czy już tak zostawić? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Września 2019 @Dominika3 już zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach