Cykacz 213 Napisano 8 Czerwca LSD od barneys miałem na swoim pierwszym grow i jak na warunki które miały fajny skurwysynek mi wyszedł ;D na pewno jeszcze do tej odmiany wrócę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 8 godzin temu, Cykacz napisał: LSD od barneys miałem na swoim pierwszym grow i jak na warunki które miały fajny skurwysynek mi wyszedł ;D na pewno jeszcze do tej odmiany wrócę. a to akurat nie jest Barneys, 1 LSD jest z life seeds 2 LSD fast buds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 18.06 - Aktualizacja mija 53 dzień dziewczyn (Automatów) od wyjścia z ziemi. Dziewczyny dostają codziennie sporo nawozów czasem leje im wody jak na kaca ogólnie bardzo dużo piją 2x dziennie po 1L doniczki są 7L Wrzucam kilka fotek z powodu przeprowadzki na razie nie wiem co gdzie stoi odróżniam tylko LSD i Jacka reszta wygląda tak samo. Firma od przeprowadzki nie miała problemu zabrać kilka drzewek miło zaskoczyli mnie ^^ LSD podpieram pod ścianę bo sama nie daje rady ustać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 18 Czerwca Daj jakieś tyczki. Lepiej żeby szczyty o nic nie dotykały . Bardzo ładny ogród 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 20 Czerwca @Tatito calmag podajesz tez? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 9 godzin temu, Lady Green napisał: @Tatito calmag podajesz tez? Tak i to był błąd bo dwa razy go użyłem i nadmiar pokazały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca (edytowane) Siemanko! Dzień 56 ścinka LSD Główny szczyt Wynik LSD 320g + 75g spalone bo nie miałem co ^^ (Wynik Mokrego) później dam suchego Zamówione już nasiona na następne grow 10x Banana Purple Punch Auto i 5x Sour Jealousy Auto Mój aktualny pomysł na sezony to kupić duże dwa kartony i chować je na 12H chce znowu zastosować światło 24/0 może ktoś ma lepszy pomysł niż karton? Edytowane 21 Czerwca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Czerwca @Tatito moim zdaniem mogłeś jeszcze z 2tyg potrzymać. Dużo białych pistili jeszcze widać, mogła przybrać masy jeszcze . Ale to Twój cyrk i Twoje małpy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 22 Czerwca @Tatito no i trym do poprawy 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 13 minut temu, Udyr napisał: @Tatito moim zdaniem mogłeś jeszcze z 2tyg potrzymać. Dużo białych pistili jeszcze widać, mogła przybrać masy jeszcze . Ale to Twój cyrk i Twoje małpy 🙂 Też tak myślę ale braki w słoiku zmusiły mnie do tej decyzji 2 minuty temu, Boczelli napisał: @Tatito no i trym do poprawy 🙃 Oj tak zdecydowanie tak, muszę kupić coś wygodnego do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 22 Czerwca @Tatito pomysł z kartonem mnie trochę rozśmieszył pamiętaj że będziesz musiał to robić każdego dnia i o równych porach, zadziała jeżeli nie będzie przepuszczał światła. Jeszcze będziesz musiał załatwić sprawę wentylacji wilgotności itp. Chyba że ja coś źle zrozumiałem to sorry.😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 22 Czerwca @Tatito to nie mozesz po prostu wylaczyc lampy na 12h? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Boczelli napisał: @Tatito to nie mozesz po prostu wylaczyc lampy na 12h? Automaty na tym stracą 12h światła a chce żeby te doszły i wjeżdżają od razu następne 4 godziny temu, Regzaaa napisał: @Tatito pomysł z kartonem mnie trochę rozśmieszył pamiętaj że będziesz musiał to robić każdego dnia i o równych porach, zadziała jeżeli nie będzie przepuszczał światła. Jeszcze będziesz musiał załatwić sprawę wentylacji wilgotności itp. Chyba że ja coś źle zrozumiałem to sorry.😅 Myślę że przez 12h w kartonie nie muszę kontrolować tego czego wymieniłeś, widziałem że Ganja Farmer tak robi i zdaje to egzamin tylko tak jak napisałeś mniej więcej równa pora by musiała być a to może być dla mnie problem. Edytowane 22 Czerwca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 22 Czerwca @Tatito lepiej zeby ci automaty stracily pare godzin niz sezony pohermily od takich manewrow, ale rob jak uwazasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 19 godzin temu, Boczelli napisał: @Tatito lepiej zeby ci automaty stracily pare godzin niz sezony pohermily od takich manewrow, ale rob jak uwazasz Spróbuję opcji z kartonem przy okazji sprawdzę czy sezony muszą mieć 100% ciemni żeby kwitnąć bo nie będą jej miały w kartonie na sto procent i tak myślę że zostawię tylko jeden sezon bo powoli zaczyna mi braknąć miejsca a robię przygotowania pod 15 automatów, wrzucę później fotki tych sezonów to pomógłbyś wybrać którego zostawić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca Który sezon według Was warto trzymać dalej? Nr1 czy Nr2? nr1 nr2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca Dzień Dobry! Przychodzę do Was z wynikiem kilku drzewek ogólnie bardzo je wysuszyłem aż trochę za bardzo. Każda odmiana fajnie działa lecz wszystko co uprawiałem do tej pory nie przebija mocą zioła od mojego dilucha. LSD pobudza mnie do majsterkowania w domu. Blue Dreram bardzo fajnie odpręża i kołysze do snu. Jack Hererr jak był chujowy na początku tak i na końcu. Do kasacji poszły sezony 😞 Najlepsze w smaku jest LSD nie potrafię porównać tego go niczego reszta ma specyficzny zapach inny niż znam. LSD FB - nie mogę podać suchego wyniku bo cały czas je pale zostało mi go 45 gram. LSD LS 85g Blue Dream 60g Jack Hererr 80g Do ścięcia został mi jeszcze jeden Blue Dream i Gealto który dopiero kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca Awaria całe szczęście nie złamały się szczyty tylko wygięły zostawię je tak i tak już jej wiele nie trzeba. Przy okazji rzucam kilka fotek Blue Dream @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 7 Lipca Na Twoim miejscu podwiazl bym albo do jakis sznurkow puszczonych z gory albo do jakis tyczek bwitych w doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca (edytowane) Miejsce potrzebne temat kopliwy została ostatnia na placu boju. Wiem słaby trym duże łodygi ale wygodniej było mi to rozwiesić a trym to masakra jest godzine to skubałem ... Po ostatnim suszeniu patrzę realnie na wagę nie liczę na więcej niż 15/20% wagi. i tyle zostało którego już nie chciało mi się skubać ani ważyć. Lecą do suszenia, wynik suchego gdzieś za 7-10 dni. Zapomniałem o tej ostatniej ona jest po topingu ma 3 szyty spore ale ogolnie bardzo mi sie nie podoba jak poszlo po scieciu glowy i raczej nie zrobie tego znowu a mialem w planach Edytowane 9 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach