LILLY 1 Napisano 5 Kwietnia Siema kiedy najlepiej posadzić nasiona i gdzie kupię feminizowane i będą w pokoju oświetlenie jest dobre mam też sztuczną lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 6 Kwietnia @LILLY a coś więcej szczegółów?? xdd Od razu Ci powiem, że bez odpowiedniego oświetlenia i warunków nic nie zrobisz, co najwyżej 3g na parapecie xD Co do nasion, to wystarczy, że wpiszesz w google nasiona marihuany, a wyskoczy Ci multum stron, które sprzedają w sumie tylko feminizowane xd Jeżeli mają być w środku, to nie ma to znaczenia kiedy je posadzisz. Przechodziłem ten temat, czyli posadziłem pestkę na parapecie i podlewałem samym Biohumusem. Wyszło mi 5g popcornu xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 6 Kwietnia Godzinę temu, LILLY napisał: mam też sztuczną lampę 🤔 pod prawdziwą będą miały lepiej... 😉 albo juz lepiej ten pokój... 🙂 Godzinę temu, LILLY napisał: kiedy najlepiej posadzić nasiona Jeśli to ma być out to chyba juz... jeśli indoor to bez różnicy kiedy. Nasiona zależnie od kraju mozna kupic np w sklepach stacjonarnych i online. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Kwietnia @LILLY co do nasion niedługo będzie na forum reklama sklepu, czekamy aż właściciel będzie gotowy, dobra cena będzie i jest jeszcze czas na kupno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia @Tester długo myśli.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 7 Kwietnia W dniu 06/04/2024 o 07:45, Tester napisał: niedługo będzie na forum reklama sklepu, czekamy aż właściciel będzie gotowy Chyba szybciej będzie jak ja wróce do pl, sklep otworzę i umowe z Wami podpisze... 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 8 Napisano 7 Kwietnia Cos tu musi byc nie tak, skorona innych forach jest od groma partnerskich sklepow i sponsorow, a tutaj ani jednego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 7 Kwietnia @joahim99 ja tam nie ubolewam nad tym. Czyste forum bez zbędnych rzeczy, samo mięcho. A jak bd jakaś reklama seed banku czy tego typu rzeczy też mi nie będzie to przeszkadzało. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,317 Napisano 7 Kwietnia @mirecki spot przygotowany? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Kwietnia @mirecki dokładanie jak ktoś szuka nasion wystarczy przeglądarka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Kwietnia @joahim99 a po co zaśmiecać, jeden tylko ma być aby na serwer było więcej to się nie czytelnie robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 8 Napisano 7 Kwietnia @Tester zeby sponsorowali konkursy czy eventy. Zeby przyciagali nowych userow. Zeby byla konkurencja bo jeden jak ma monopol to tez nie dobrze. Zeby cos tu sie dzialo bo aktywnych jest tutaj moze max 10osob @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 7 Kwietnia @joahim99 no jesli chodzi o ilosc aktywnych userow to forum jest daleko w tyle za innymi o podobnej tematyce ale i tak jest fajnie😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Kwietnia @Tester nie mozecie sie dogadac ze sklepami finansowo? Czy oni po prostu nie chca tu reklamy? Wiem ze na haszu sklepy musza slono bulic, a i tak chetnych nie brakuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia @joahim99 jebać tych sponsorów czy są czy ich nie ma. 10 osób ale treściwych wystarczy. Już widzę jak wygrywasz konkurs i dajesz adres😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Kwietnia 8 minut temu, Pierr1947 napisał: @joahim99 jebać tych sponsorów czy są czy ich nie ma. 10 osób ale treściwych wystarczy. Już widzę jak wygrywasz konkurs i dajesz adres😁 Ja wygralem kiedys konkurs na innym forum. Oczywiście wysylka na słupa jak zwykle i paczke dostalem normalnie. Nasiona tez dostawalem nie raz za darmo, idzie to ogarnac bezpiecznie bez problemu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 8 Napisano 7 Kwietnia @Pierr1947 no nie wiem. Wydaje mi sie ze im wiecej userow tym lepiej, wiecej opini wiedzy itd. Tutaj gosciu ktory jest na 1 miejscu rankingu nie wie jak ziemiorki wygladaja 🤣 A adresu nikomu nie trzeba podawac, ja zawsze na paczkomat zamawiam na lewe dane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Kwietnia 2 godziny temu, joahim99 napisał: zeby sponsorowali konkursy czy eventy. Zeby przyciagali nowych userow. Zeby byla konkurencja bo jeden jak ma monopol to tez nie dobrze. Zeby cos tu sie dzialo bo aktywnych jest tutaj moze max 10osob 2 godziny temu, moonka napisał: no jesli chodzi o ilosc aktywnych userow to forum jest daleko w tyle za innymi o podobnej tematyce ale i tak jest fajnie😂 chyba się słabo orientujecie w temacie, przykładowo dzisiaj zarejestrowało się 4-5 nowych użytkowników, czasami postów dziennie jest więcej niż na innym forum, zresztą jakimi innymi? jak tylko te dwa fora dominują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Kwietnia 2 godziny temu, Boczelli napisał: nie mozecie sie dogadac ze sklepami finansowo? Czy oni po prostu nie chca tu reklamy? Nie chcieliśmy spamu i bannerów żeby forum było czytelne, nawet z zagranicy się złaszali. Jednak jeden baner może być na serwer chociaż bo amerykanie nie są tani. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 7 Kwietnia @Szym nigdzie nie napisalem, ze mam na mysli tylko fora z pl🙂 z reszta ja wspomnialem o userach, ktorzy rzeczywiscie sie udzielaja i jest ich niewielu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach