Tester 1,408 Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Rozmowy wszystkiego co dotyczy złocistego napoju, rodzaje piwa, warzenie itp Edytowane 16 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 Ja niedługo spróbuję zrobić własne piwo zobaczymy czy mi wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 mój ziomek kiedyś robił własne alkohole, były dużo lepsze od ogólno dostępnych w sklepach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 @Patrick wiadomo bo w sklepach to masówka robiona jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta men 0 Napisano 24 Września 2020 Ze sklepów jak trzeba to znajdzie się parę piwek, które się wypije ale najlepsze są kraftówki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Września 2020 (edytowane) piwa kraftowe..... piwa z nazwą w stylu "palcowka tesciowej" czy "pot na jajcach"... gorzkie to i krzywi ryj jak krople żołądkowe, nawet jednej butelki się nie da wypić. Współczuje tym miastowym hipsterom (wiecie... rurki gniotące jaja, bródka na drwala...i ofkors okulary z oprawkami jak opony od tira) co muszą to pić i udawać w towarzystwie im podobnych że im smakuje żeby wydawali sie kims lepszym a nie eurolagero-żłopami xD ja tam lubie wypic sobie Holbe Premium albo raciborskie, kiedys dawalo rade jeszcze braniewo chmielone ale juz nie produkuja, jedno co mnie łączy z rurkowcami z 1 akapitu to pogarda dla seb łojących na skwerku tyskie czy inne okocimy z promocji w biedrze Edytowane 24 Września 2020 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Marca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Mnie te nazwy irytują oraz te kolorowe etykiety kosmiczne jakby miało Cię wyjebac z butów jakbyś grzyby brał albo jest rodzaj piwa kwas , takie kwaśne i oczywiście muszą zrobić psychodeliczną kolorową etykietę XD. A tak samo się upijesz jak po harnasiu no może tylko głowa bedzie mniej boleć. Niektóre są dobre to czasem jedno wezmę ale nie więcej bo cena nieadekwatna do doznań smakowych. A tak wolę czeskie lagery czy perłę, namysłów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 5 Sierpnia 2022 jedyne zacne piwo to łódzkie mocne w wersji bączka lub też namysłów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach