Tester 1,028 Posted February 16, 2019 (edited) Rozmowy wszystkiego co dotyczy złocistego napoju, rodzaje piwa, warzenie itp Edited February 16, 2019 by Tester Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick 20 Posted July 22, 2019 Ja niedługo spróbuję zrobić własne piwo zobaczymy czy mi wyjdzie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andi 277 Posted July 22, 2019 mój ziomek kiedyś robił własne alkohole, były dużo lepsze od ogólno dostępnych w sklepach Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick 20 Posted July 22, 2019 @Patrick wiadomo bo w sklepach to masówka robiona jest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
rasta men 0 Posted September 24, 2020 Ze sklepów jak trzeba to znajdzie się parę piwek, które się wypije ale najlepsze są kraftówki. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niemedyczny_Użytkownik 68 Posted September 24, 2020 (edited) piwa kraftowe..... piwa z nazwą w stylu "palcowka tesciowej" czy "pot na jajcach"... gorzkie to i krzywi ryj jak krople żołądkowe, nawet jednej butelki się nie da wypić. Współczuje tym miastowym hipsterom (wiecie... rurki gniotące jaja, bródka na drwala...i ofkors okulary z oprawkami jak opony od tira) co muszą to pić i udawać w towarzystwie im podobnych że im smakuje żeby wydawali sie kims lepszym a nie eurolagero-żłopami xD ja tam lubie wypic sobie Holbe Premium albo raciborskie, kiedys dawalo rade jeszcze braniewo chmielone ale juz nie produkuja, jedno co mnie łączy z rurkowcami z 1 akapitu to pogarda dla seb łojących na skwerku tyskie czy inne okocimy z promocji w biedrze Edited September 24, 2020 by Niemedyczny_Użytkownik Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 22 Posted March 28 @Niemedyczny_Użytkownik Mnie te nazwy irytują oraz te kolorowe etykiety kosmiczne jakby miało Cię wyjebac z butów jakbyś grzyby brał albo jest rodzaj piwa kwas , takie kwaśne i oczywiście muszą zrobić psychodeliczną kolorową etykietę XD. A tak samo się upijesz jak po harnasiu no może tylko głowa bedzie mniej boleć. Niektóre są dobre to czasem jedno wezmę ale nie więcej bo cena nieadekwatna do doznań smakowych. A tak wolę czeskie lagery czy perłę, namysłów. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pan 50 Posted Friday at 11:57 AM jedyne zacne piwo to łódzkie mocne w wersji bączka lub też namysłów Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites