Andi 428 Napisano 18 Listopada @wojtas22 te większe liście prawdopodobnie naturalnie zdychają, gdzie ją trzymasz bo trochę wyciągnięta się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 9 Napisano 18 Listopada @Andi @Andi w boxie. To jest fat banana te odmiany rosną wysokie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 58 Napisano 29 Listopada (edytowane) Cześć czy to początek deficytu K? Daje cal-mag ale roślinka się coś nie podoba (ph zawsze poprawne) wilgotność i temperatura idealna 65%/24 stopnie w dzień i 19 w nocy roslinki mają 23 dni i jest to Permanent Marker który ma mieć 38% thc ku*wa nie mogę dodać zdjęć … Edytowane 29 Listopada przez Nrf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia (edytowane) Hej wariaty, powie mi ktoś czego potrzebują moje roślinki ? Masakra cal mag nie pomaga a tyle wywnioskowałem z tabelki ze zdjęcia 😕 pomocy lampy mars hydro ts1000 x2 ustawione na 50% Maja dzisiaj 28 dni temp idealna wilgotność rowniez 22stopnie dzień 19 stopni noc 60-70% wilgotność Edytowane 2 Grudnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 2 Grudnia Siema. Czy pH sprawdzasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia @WymiataczMega oczywiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 2 Grudnia @Xnarniax1@gmail.com zrób zdjęcie rośliny ale nie pod LEDem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia @WymiataczMega zajebalem flusha i nie chce mi się schodzić na dół ale ph 6,35 pokazywało jutro zdj zrobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 58 Napisano 3 Grudnia @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach