Lady Green 2,135 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) 8 minut temu, WBB napisał: Taka paleta trochę przeszkadza w tym, że jak woda wyleci dołem donicy do już spowrotem do niej wciągnięta nie jest tylko leci gdzieś pod tą paletę. To nie masz na niej podstawek? Nie kapało Ci na ten grzejnik? 🙈 Edytowane 9 Kwietnia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green kapało na pewno. Ale na niego może kapać. Już pół roku temu doniczki były mierzone żeby dokupić podstawki.... i jakoś się jeszcze nie dokupiły 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Kwietnia Połowa 3 tygodnia FLO. Zrobiłem to szybko i chyba dosyć ostro.... doły wycięte... szkoda było. Podwójna podłoga zlikwidowana. 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Kwietnia Końcówka 4 tygodnia FLO: 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Kwietnia (edytowane) @WBB niezły busz 😃 jak karmisz, dużo piją? Celujesz w 400? Edytowane 19 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Kwietnia @vego1989 400 to minimum! 🙂 Tak bardzo to chyba nie piją. Co 3-4 dni po 1.75L. Czasami nawóz co podlanie a czasami sama woda żeby przyoszczędzić na nawozie. Ale mam wrażenie, że po każdym podlaniu nawozem puchną. I leje wszystko co mam wg etykiet na butelkach. Nie lubię przesuszać bo później podlewanie trwa 4 razy dłużej bo woda przelatuje i trzeba bardzo powoli. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 20 Kwietnia (edytowane) Bardzo ładnie Ci to wyszło, ostatnio leciałem podobny config i byłem zadowolony. Ciekawe jak to finalnie będzie wyglądało, ale na razie na bardzo dobrej drodze jesteś. A ledziarze się śmieli... Edytowane 20 Kwietnia przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Kwietnia 19 minut temu, Wladimir napisał: A ledziarze się śmieli... Oni zawsze się śmieją... a ja sam walczę z nimi jak Don Kichot z wiatrakami 🙂 Ja nic nie mówię bo nie chce zapeszyc... ale póki co podoba mi się 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Kwietnia W jednej sztuce nie umiem zdiagnozować co jej się zaczyna dziać. Kilka dni temu już zauważyłem, że same opadają jej liście od dołu. Delikatnie dotknąć i liście w ręce zostają a jak nie to same odpadną. U LadyGreen chyba podobne zjawisko 🙂 Już myślałem czy jej TerraGrow nie zapodać żeby azot podgonić... ale czy to o azot chodzi.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 20 Kwietnia @WBB ja moim zaczęłam dawać więcej wszystkiego (w tym wody, piją mi około 2,5-3,3l) ale czy to pomogło ciężko stwierdzić. Nie jest gorzej, ale lepiej tez nie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia @WBB e, skoncz szpachlowac i poprosze altualizacje, bo to juz koncowka ? Ty @Lady Green kiedy robisz kasę?U Ciebie chyba 8tydzien ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 26 Kwietnia @vego1989 tak dziś u mnie 8 tydzień... A nie wiem jeszcze kiedy... Jak znajde czas... 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Kwietnia Kurwa dzisiaj chciałem powycinać jeszcze co nieco pędów i zacząłem wyciągać z boxa. Ta największa co z 5 litrowej doniczki tak wystartowała jakieś dziwne kulki widzę. Wydlubalem, obrałem ze skórki i jakby ziarenko. A za chwilę jeszcze coś takiego znalazłem.... pootwierane one już chyba spadają bo coś żółtego w środku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 28 Kwietnia Wyglada to jak woreczek z pylkiem... 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Kwietnia @moonka no właśnie czekam na potwierdzenia.... jedno już Twoje wpadło. Kurwa. Co tam teraz muszę w boxie zadziałać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @WBB ja bym wypierdolil delikatnie mówiąc...gdzies Ty byl?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 28 Kwietnia @WBB jesli jest otwarty to juz po zawodach bo cos zapylil🤷♂️ a przynajmniej tak mi sie wydaje po tym co mialem na pineapple 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @moonka nonale tak czy siak bym zutylizowal i przeglądał inne co się dzieje...najwyżej będzie zapas ziarenek do końca życia... @WBB a pokaz topka jakiegoś całego dolnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Kwietnia Jeszcze suka na samym środku boxa stała... Do każdej miała dostęp... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @WBB jebana, dobrze sobie to wymyśliła...przerób to na Masło czy coś 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach