mateo 1,018 Napisano 5 Marca Zapomniałem🫣🫣 grow tydzień 2 Pełne dawki nawozu: Plagron grow Power Roots I calmag wilgotność 55 Temp 25 w dzień ok 21 noc Rośliny ładna i zielona jak hulk światło ok 250 300 ppfd 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 6 Marca Rośliny idą ładnie z dnia na dzień dziś straciły na objętości wycięte więcej .Ktoś może napisać że to płuca że są potrzebne itd wiem szanuje ale mój box moje zasady . Wiem że dzięki nim jest fotosynteza itd ale utrzymanie wielu liści też kosztuje roślinę po usunięciu roślina dochodzi szybko do siebie i rośnie też dużo szybciej u mnie to po prostu tak wyglądało z obserwacji a 2 spr i tak były by popalone bo leżały na ziemi przy podlewaniu nawozem pewnie po 2 dniach już by je paliło i więcej mocy by szło w próbę ratowania liści oraz stres niepotrzebny . A tak nie ma liści nie ma probmemu do tego kolejne lst średnio co dzień trzeba coś poprawiać tym razem nie odpuszczę jak przy gorilli w tym tygodniu będzie 2 topping 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 8 Marca Przecież odrosną 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 9 Marca tydzień 3 grow rośliny dostały po ok 2l na doniczkę żeby je bardziej przelewać i już tak zostanie bo zaczynają pić więcej teraz pójdą dużo lepiej Światło ok 40cm 25% mocy nic nie zmieniam wystarcza im tyle liście w namiocie po ścince żeby podbić wilgotność na 3 dni zostaną Nawozy 1ml na litr Wzrost,korzeń i witaminy Na niektórych roślinach przeprowadzony już 2 topping krzacza się ładnie👍 zostaje mi jeszcze przesiadka na 20l za 2 tygodnie i 3 topping i zostawiam je w spokoju. Muszę zgrać ich wzrost z kwitnieniem i suszeniem dużych ,będę mógł przerzucić je z namiotu 4x4 do 5x5 zawsze troszkę miejsca więcej ale wydaje mi się że Bruce zrobi robotę czy tak będzie czas pokaże went na 25%. Wilgoć i temperatura są ok 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 10 Marca Rośliny dostały jednak nawilżacz a niech mają wilgotność ok 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano 10 Marca @mateo dobry ruch👍 weg trzymam 70+ i schodzę na indukcji . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 10 Marca Ogólnie poprzedni a miałem na poziomie 55 i też nie było źle ale dla bannera zrobiłem wyjątek miał bardzo szorstkie liscie Co myślicie o takim systemie https://www.greensell.nl/a-39962485-4472283/1pot/1pot-systeem-9/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA0bWvBhBjEiwAtEsoW9JLAGkfhIJwOLoTySaRZcT_4UFsLa7xa6NNdbt5h17mdLsElrS7mhoCoMQQAvD_BwE#description Myślę o czymś takim na następny rok bo Bruce zamyka ten i przerwa do przyszłego roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,688 Napisano 10 Marca @mateo myslalem i tym systemie ale dowiedzialem sie i istnieniu blumat i pojde w przyszlosci ta strone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano 10 Marca @mateo ladny dywan bedzie. Airpoty juz chyba odchodza powoli do lamusa, jak lecisz organicznie to blumaty. A jak chcesz serio rozjebac to doloz troche i wjezdzaj w hydro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 11 Marca @Boczelli nie airpoty tylko autopoty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano 11 Marca @mateo chyba slownik sobie wstawil co chcial 🤷♂️ wiadomo o co chodzilo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 18 Marca 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 19 Marca tydzień 4 grow trochę za późno no ale nic się nie dzieje. Rośliny dostają pełne dawki nawozow grow i korzeń po 2l światło 30 % ok 40cm wilgotność 70 wszystkie trafiły do 20l. Wygląda ciasno jeszcze trochę rozlozyc i będzie ładnie dużo szczytów😎 Zostaję przy schemacie 9 sztuk i którzy weg niż 5x i długi weg żeby wypełnić namiot 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 23 Marca (edytowane) 1.5h treningu topping + lst aby roślinki prezentowały się tak Będzie grubo ogólnie wyczyszczone z wszystkich małych odrostów tylko głowne. Już zostają z 9 krzakow i tak będzie sporo towaru😎 ( jak wszystko będzie ok) Jest rowno Edytowane 23 Marca przez mateo 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 23 Marca Rozjebane jak ruskie na mapie elegancko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 27 Marca Szybko odrosły w piątek idą już na 12/12 ciasno że muszki nie mają miejsca🤣 Goryle 2,3 tygodnie i kosa . Baner zajmuje jego miejsce w namiocie 5x5 dostaną troszkę luzu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 27 Marca 5 godzin temu, mateo napisał: Szybko odrosły w piątek idą już na 12/12 ciasno że muszki nie mają miejsca🤣 Goryle 2,3 tygodnie i kosa . Baner zajmuje jego miejsce w namiocie 5x5 dostaną troszkę luzu Elegancki dywan z suwmiarka robiłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 4 Kwietnia Rośliny już niecierpliwe 🍿🍿czekają na duży namiot 🫣😎 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano 4 Kwietnia @mateo a co tam słychać w duzym namiocie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano 4 Kwietnia Jeszcze trochę, spr pod mikroskopem puchną i szronią się chyba UV robi robotę coraz lepiej to wygląda próbki pobrane zobaczymy jak będzie po suszeniu 2 będą miały kosę szybciej 2 pozniej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach