Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia Don't Panic It's Organic Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow tego zacnego forum. Startuje z nowym projektem pod tytulem Indica Challenge.. i jak ostatnio bedziemy sobie porownywac dwa rozne SeedBanki a co za tym idzie.. zobaczymy zapewne roznorodnosc i przestrzal w genach 😄 Zapraszam do sledzenia i dziekuje wam wszystkim za to ze jestescie i tworzycie to wspaniale miejsce w ktorym laczy nas wszystkich jeden wspolny cel.. Jebac system i uprawiac wspaniala rosline jaka jest Konopia. Na zyczenie pana @Boczelli wjezdza 12 dziewczyn.. zatem bedzie szybko i konkretnie 😄 mam nadzieje 😉 Odmiany ktore wybralem to hybrydy z ukłonem w strone Indica. W starciu wezma udzial dwa SeeDBanki.. Barney's Farm oraz Super Sativa Seed Club Barney's Farm: 3x LSD & 3x Buba Kush Super Sativa Seed Club: 3x Purple OG Punch & 3x Lemon OG Odżywki: BioTabs Swiatlo: SanLight 2gen. Q6 245 watt Medium: Canna Terra Bio 12x 8L Powierzchnia: 100cm x 60cm = 0.6m2 Wjedzie krotki WEG.. mysle ze 3-4 tygodnie i bede przelaczal swiatlo na FLO z zastosowaniem fazy przejsciowej.. czyli zmniejszal bede swiatlo spotniono.. 1 godzina mniej swiatla co jeden dzien. Na poczatku bede swiecil 20/4 by od startu rozkrecic dziewczyny i wycisnac jak najwiecej z krotkiego wega.. Plany planami.. zobaczymy jak to wyjdzie w praniu Pierwszy plus dla Super Sativa Seed Club za opakowanie. Ładne i praktyczne. Fiolka z pewnością jest lepsza niż pakowanie każdego nasiona z osobna. Pudełko do wielokrotnego użytku co sobię akurat osobiście cenię.. 😉 lepiej widać pestki i dostęp do nich jest nieograniczony. 2 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Mr.Green napisał: Na zyczenie pana @Boczelli Inne moje zyczenia tez spelnisz? 🤗 Powodzenia, bede sledzil 🍿 Edytowane 31 Stycznia przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green super mordo👍 lecisz z tematem 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Boczelli nawet te najskrytsze 😄 @WymiataczMega jak nie my to kto.. 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green ojj lepiej nie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Boczelli wiem że marzysz o bardzo dużym.. gigantycznym topie.. 😄 i w tym roku.. po wakacjach.. Ci go pokaże 😄 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green nie moge sie doczekac 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 31 Stycznia I cyk obserwujemy Obczaiłem trochę pestki no ceny momentami są wysokie ale w miarę przyzwoite cenowo trochę ciut drożej jak BF więc ujdzie, zobaczymy w praniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia Tym razem nie lece na ślepo. Pestki najpierw na papier i zobaczymy co się wykluje. Największe nasiona ma zdecydowanie Purple OG Punch od Super Sativa Seed Club. Prawy dolny róg 😉 Do tego zapraszam na herbatkę.. z dedykacją. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green Hahaha jaki świr 12 🤣🤣🤣 Lecisz z tematem na ostro xd Powodzenia @Boczelli znasz ten super sativa seed club? Gitara jest? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Prepers kiedys Ci pokażę swira.. to się zdziwisz ile zmieszczę w tym moim skromnym przytułku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green Już widziałem takie coś 🤣🤣🤣 I na koniec plecha gościowi się wjebala, połowa topów z dołu chujnia, musi być też ładnie, i estetycznie wtedy lepiej klepie 🤣 No chyba że na małe doniczki polecisz xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Prepers będzie dobrze nie martw się na zapas.. nie pisz czarnych scenariuszy.. 😄 nie wywołuj plechy już na starcie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green Summoning Shara Pleśń Block activated, and anti-plesn simulated @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Prepers nie dziękuję 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green Juz masz ochronę activated 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Prepers wystarczy że włączę swój nadmuch 5w i wszystko będzie pod kontrolą.. 😉 Jak to mówi jeden agent.. nic mnie kurwa nie zaskoczy.. 😄 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green Ja ostatnio z grzybami żyje w symbiozie, i mam kilka w doniczce 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Prepers następny projekt dżdżownice i prądem je kurwa.. 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green 🤣🤣 i wodą z chłodnicy podlewał będę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach