Boczelli 3,304 Napisano 22 Lutego @Mr.Green to co moze jakis outdoor? 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Boczelli czytasz mi w myślach 😄 Tam mnie skarbówka nie będzie szukać 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Lutego @Mr.Green ja pierdole stary...sprawa się rypła 🥲. Przykro mi z powodu tego całego zamieszania. Oby niebiescy nic więcej nie nawymyślali. Dobrze niemiecki czaisz? Pytam bo to poważne rzeczy i żeby wszystko dobrze zrozumieć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @WymiataczMega ogarnę bez problemu. Będzie kara to się zapłaci i tyle. Najwieksza strata to utrata możliwości dalszej zabawy.. życie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Lutego @Mr.Green git. Trzymam kciuki 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego @Mr.Green ja pierdole, a pisałem że dziwne ze Cie nie ma 2dni... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego @Mr.Green Odpal legalna ilość ... 👊 Albo zbieraj ziomków i zakładaj cannabis club 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Lutego @Mr.Green mordo z fartem tam 🖐️👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego @Mr.Green Powodzenia, oby jak najmnieszy wymiar kary był... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego (edytowane) @vego1989 Będzie dobrze 🙂 Edytowane 22 Lutego przez Prepers 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @vego1989 już jestem 😄 @Prepers ja stresu nie mam bo mi chuja zrobią. Grzywna i tyle. Najgorzej że dziecku kurwy ukradły Nintendo switch nowego które dostalo na święta i o to robię dym dzisiaj. Od rana nakurwiam po psach i skarbówce że są bandą złodzieji i tyle. Bez pytania biorą co chcą. Wbijają Ci ja chatę jak cię nie ma specjalnie. Ja mam rozdzielność majątkowa z kobietą spisaną i w domu nic nie należy do mnie prócz szafy 😄 a chuj dziecku z pokoju zabrał 😄 by się wstydził kutas zasrany I telewuzir 65 cali mi wynieśli. Co za kurwy. PS 5 wzięli ale starsze PS3 zostawili.. kurwy jebane 😄 Pojebany świat 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Lutego @Mr.Green Gestapo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 23 Lutego @Mr.Green to dopiero są kurwy🤦. Dlatego trzymam się od nich z daleka. Pionki bez zasad i moralności. Walcz o swoje mordo🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lutego @Mr.Green nie mają litości skurwysyny, dobrze wiedzieli ze gry mie sa Twoje tylko dziecka... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 23 Lutego Zobaczyli że Polak to dawaj jeszcze gorzej mu najebać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @WymiataczMega dokładnie. Jebane Adolfy 😄 @vego1989 @Growerseed adwokat już nagranym w środę spotkanie i jazda. Będziemy się bronić przed systemem 😉 Najwyżej pakowanko i wyjazd z Niemiec 😄 Banda skurwysynów.. ty nie zapakcisz śmiesznej kwoty i Ci zamki wypierdala a kurwy na górze kradną miliony i chuja im robią 😄 Co za syf 🙂 Zostało mi na wąsa to idę się odstresować 😄 @Prepers gadałem z psami.. będą badania robione na stezenie THC także będzie wiadomo czy BioTabs klepie czy nie 😄 badania z Criminal polizei to raczej będą konkretne 😄 😄 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 23 Lutego @Mr.Green Myślę że jak zapłacisz karę+ skarbówce co jesteś winien to sprzęt ci zwrócą...bez problemu... Chyba 🤪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Resio666 no co Ty. To co psy zabrały to już nie odzyskasz 😄 będą sobię świecić w budzie SanLightem 😄 to sprzęt z nielegalnej uprawy także tego nie odzyskasz nigdy. Najgorzej że w Niemczech już nie podziałam bo jak dostanę wyrok i karę to jako recydywa pójdę siedzieć wtedy z pewnością 🙂 Także chwilowo życiowo pauza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 23 Lutego @Mr.Green już tu nie podziałasz. Jesteś na cenzurowanym 😉 W zeszłym roku taką niunie na balkonie miałem. Sąsiadki chciały szczepke hehe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @WymiataczMega ładna. No tutaj już nie podziałam. Niestety. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach