Boczelli 3,310 Napisano 5 Maja @Glut78 jesli robisz butanem czy izobutanem to trzeba odparowac i przepuscic przez proznie. Ogolnie kupa roboty jak nie masz specjalistycznego sprzetu, no ale mozna uzyskac nawet 99% Thc. PS. Uwazaj na opary bo sa mocno trujące. Najlepiej robic na dworzu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @moonka tylko wydrążone w środku żeby na rurę natknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 5 Maja @Glut78 lepiej rurke nalozyc na ten cycek i zacisnac ja jakas mini opaska😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @Boczelli znajdę w necie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 5 Maja @Glut78 no instrukcji jest duzo roznych. Powodzenia, mozesz cos wrzucic jak będziesz robil 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 7 Maja @Boczelli mam myjkę ultradźwiękową, zobaczę czy da radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 8 Maja (edytowane) @Glut78 udalo mi sie szybko ze wszystkim ogarnac🙂 tak to wyglada. Wszystko zgodnie z wymiarami, ktore narysowales. Otwory w sitku maja 1.5mm srednicy. Z 1mm mialem problem, zeby pozbyc nieutrawdzonej zywicy z otworow i wiekszosci sie poprostu zatkala. Gdybym mial kompresor...😅 Srednica elementow miala miec 51mm ale wydruki z zywicy ciezko idealnie skalibrowac przy takich modelach i finalnie wyszlo w okolicy 51.4-51.5mm (mozna to bez problemu ogarnac papierem sciernym) Wysokosc 25.2mm wiec prawie idealnie. Wymiary cycka na wezyc to 5mm srednicy zewnetrznej z otworem 3mm i wysokosc 20mm (wszystkie wymiary "cycka" +- 0.1mm) Daj znac czy moze byc😉 Wlasnie pomyslalem, ze w sumie nie wiem jak bedziesz chcial tego uzywac. Teraz mysle czy ten cycek na wezyk w koncu sie nie ulamie. Nie jest to jakos mega twardy material pomimo, ze nigdy nic nie polamalem. Jesli ma to byc mocne polaczenie korka z wezykiem to pozbyl bym sie cycka rozwiercajac otwor od spodu wiertlem 5mm i w srodek wkleil bym jakas metalowa rurke o srednicy 5mm. W tedy nic tego nie ruszy chocbys tym rzucal i po tym skalal. Sory za rozkmine ale w sprawach technicznych juz tak mam🤣🤣 Edytowane 8 Maja przez moonka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 8 Maja @moonka pieknie ogarniety temat. Ja tam bym z rvs albo z alu takie pewnie wyspawal jakbym potrzebowal 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Maja @moonka eleganckie👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 8 Maja @Boczelli a ja jesli mialo by byc niezniszczalne wytoczyl bym te korki a otwory zrobil na cnc😂 do ogarniecia na dlugiej przerwie w pracy🤣 @Glut78 ciesze sie, ze sie podoba. Ogarne jakis karton i pomysle jak to bezpiecznie zapakowac. Wysle Ci po 2 szt w razie gdyby cos poszlo nie tak czy to w transporcie (w co watpie) czy to przy Twoich probach uruchomienia maszynerii😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 9 Maja @Glut78 to do wyciskania bho? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Maja @moonka eleganckie👍 @Boczelli tak Biorę na klatę wszelkie zastrzeżenia😅przemyślę uwagi i pomysły🫣😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 10 Maja @Glut78 nie wiem jaki masz plan 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Maja @Boczelli zatkać tym rurę 50. A do rury wsypać wysuszone, sproszkowane odpady Dwiema opaskami do rury przypiąć nogi z drutu, na cycka na górze natknąć rurkę od butli gazowej i puścić 5 kg gazu propan butan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 10 Maja @Glut78 ten dzyndzel musi idealnie pasowac na koncowke od gazu, mozesz uzyc tych przejsciowek do nabijania zapalniczek. Na to sitko naciągnij jeszcze filtr do kawy, kilka warstw. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Maja @Boczelli ja nałożę wąż na zacisk i do butli turystycznej 5 kg Ale o filtrach bym nie pomyślał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 10 Maja @Glut78 sory ale zupelnie o Tobie zapomnialem. Mialem dzisiaj wolne i planowalem wyslac paczke ale... dzien minal a ja caly czas cos robilem. Znalazlem dzisiaj kartonik, postaram sie spakowac i jutro wyslac. Tak jak pisalem wysle po 2 szt😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 10 Maja @Glut78 nie wiem jakiej rury chcesz uzyc, ale pamietaj ze miedz i pcv wchodzi w reakcje z gazem. Propan-butan jest troche zbyt "brudny" dlatego czesciej uzywa sie czystego butanu lub izobutanu, ale na tym tez powinno wyjsc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 10 Maja (edytowane) @Glut78 spakowane i kupiona etykieta przewozowa w postnl. Jutro musze im to tylko zostawic i jedzie w mala podroz🙂 Edytowane 10 Maja przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Maja Ogólnie jestem niezadowolony z tej gorilla, źle ją wytrenowałem. Wyszło z 8 dziewczyn 386g. Jedna od początku była jakaś trafiona, tak że można powiedzieć, że to wynik z 7 bo nie liczę tego co wypaliłem. @Tester proszę o zakończenie relacji. następna relacja(11x banana Purple muchy + 5x LSD 25) 10.07 startuję. Z fartem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach