Góral 297 Napisano 28 Stycznia @Udyr Po mału już myślę że nic z nich nie będzie ale tak jak mówisz nie ma się co stresować jutro zobaczę czy coś ruszyły 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Stycznia Pytanko jeszcze do Was mam potrzebuję miernik pH bo do tej pory nawet nie używałem a kolejna uprawa wszystko jak należy ma. Być tylko jest tego tyle że nie wiem co wybrać każdy poleca co innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 28 Stycznia @Góral adwa ma solidne sprzęty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Stycznia @WymiataczMega miernik ec polecam, ale miernik pH tragedia 🙂@Góral a przynajmniej omiń Adwa Eco 209 model, w grow shopie moim zdaniem widziałem za 20e lepszy jak ten Adwy za 100... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 29 Stycznia @Prepers z tego co widzę na forum ludzie używają i sobie chwalą. Ja też nie narzekam. Byku skąd wiesz że ten za 20€ jest lepszy? Żeby mieć dobry sprzęt adwy wcale nie trzeba wydawać 100€. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Stycznia @WymiataczMega W growe shopie se możesz sam próbować Eco 209 mam w chacie, a testowałem inne modele Adwy oraz inne firmy, te tańsze tak na pierwszą próbę moim zdaniem lepsze jak moj @WymiataczMega Nspisałem konkretny model co najlepiej omijać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 31 Stycznia (edytowane) Jednak zdecydowałem się na firmę apera miernik pH 😉😉 A co do nasion to porażka nic kompletnie nic nie ruszyło a to co wykiełkowało do tej pory nie wyszło z ziemi ale trudno się mówi zakupiłem na zapas pełnosezonowe po 10 szt. Critical Kush,LSD,BubbleGum,Gelato,😀😀 Edytowane 31 Stycznia przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 31 Stycznia Godzinę temu, Góral napisał: Jednak zdecydowałem się na firmę apera miernik pH 😉😉 A co do nasion to porażka nic kompletnie nic nie ruszyło a to co wykiełkowało do tej pory nie wyszło z ziemi ale trudno się mówi zakupiłem na zapas pełnosezonowe po 10 szt. Critical Kush,LSD,BubbleGum,Gelato,😀😀 Jak lsd od Barneys to będziesz pan zadowolony ja i moje dwie lewe rączki nie daliśmy rady zabić jej 😄 criticale też od Barneys ? U mnie po tej uprawie wlatują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 31 Stycznia @Cykacz To nie Barneys sklep ma swoję nasiona jeden ziomek tylko te nasiona kupuję i elegancko wszystko idzie 😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach