Gość Napisano 10 Lutego 2024 @Boczelli one były rozciągane jakies 2h przed zdjęciem. Ale fakt że nie rosną tak ładnie jak bym chciała... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lutego 2024 @Lady Green daj im czas, beda piekne 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 W tej największej ayahuasce szczyty mi się samoistnie.... hmmmm.... mnożą? dzielą? rozbliźniaczają?... 👀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Lutego 2024 @Lady Green no na wzór właścicielki... nie dadzą sobie w kaszę dmuchać. Utrudniasz jej wzrost to kombinuje jak Cię wydymać z innej strony 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 @WBB a Ty znowu o jednym. Ja nic jej przecież nie utrudniam... delikatnie naprowadzam na inne tory aby mogła lepiej wykorzystać swój potencjał... Obiecałam im że nie będę ich niepotrzebnie kaleczyć, może to wyraz wdzięczności... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Lutego 2024 1 minutę temu, Lady Green napisał: a Ty znowu o jednym. Nie, to znowu Ty wszystko do jednego sprowadzasz 🙂 Taaa.... naprowadzasz delikatnie.... tak jak córce tłumaczysz nie krzykiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 @WBB ja nie używam tego typu porównań. 🙂 Swoją drogą przeczytałam to jeszcze raz i dziwnie wyszło, Ty napisałeś ze kombinuje jak mnie wydymać a ja że to wyraz wdzięczności... 🤦♀️🤣🙈 Dobra, przepraszam, ide już. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Lutego 2024 @Lady Green hehe 🙂 I wszystko można znowu podciągnąć pod jedno z moich ulubionych powiedzonek.... że światem rządzi piniondz i dupa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 Aaaa.... No i nie krzycze bez uzasadnionego powodu żeby nie było że wcale... 🙂 "Towarzystwo" by mi sufit na głowe zrzuciło gdybym czasem nie zareagowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Lutego 2024 @Lady Green ja mam gówniarza co jak jest w transie na telefonie to mi drze ryja: zamknij się frajerze i mi palca pokazuje 🙂 A i czasem od gówniarzy mnie też wyzwie 🙂 ps. właśnie się przeglądam w lustrze jak mi w nowym avatarze i zauważyłem, że senseia ze mnie zrobili..... dlaczeeeego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 Nie będę pytać ile syn ma lat bo to nie miejsce na to, ale mam nadzieje ze jest mały. 🙈 Taka akcja w wykonaniu nastolatka to juz nie byłoby to samo... 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 12 Lutego 2024 @WBB sensei brzmi dumnie 👍 graty Chociaż poczułeś się młodziej jak gówniarzem cię nazwał? Trzeba mieć cierpliwość. U mnie ze świecą jej szukać 😅. Dlatego jeszcze nie zdecydowałem się na dzieci. Żałuję że nie zrobiłem kilku 20 lat temu. Już odchowane by na tatusia pracowały. Pozdrawiam 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Lutego 2024 @WymiataczMega ja też żałuję, że dopiero teraz.... a weź tu teraz ganiaj z nimi zamiast leżeć i piwko przed TV popijać. Sensei może i brzmi dumnie.... ale tez zobowiązuje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 Godzinę temu, WymiataczMega napisał: Już odchowane by na tatusia pracowały. Żartowniś widze. 🙂 Podbijam moj post... Serio myślicie że to przez stres? 🤔 4 godziny temu, Lady Green napisał: W tej największej ayahuasce szczyty mi się samoistnie.... hmmmm.... mnożą? dzielą? rozbliźniaczają?... 👀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 12 Lutego 2024 @Lady Green jeżeli ją stresowałaś to jak najbardziej to przez to. Chcesz zrobić topping a Tu roślina ma już zrobiony 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego 2024 @WymiataczMega no ale jakie to stresowanie? Delikatne przecież... Poprzednie rośliny miały gorzej. Co ona jedna taka delikatna? Czyli że jajca też mogą jej urosnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 12 Lutego 2024 @Lady Green sama sobie odpowiedziałaś na pytanie czy to stres. Głównie geny prawdopodobnie. Mogą jajka urosnąć ale nie muszą. @vego1989 wytłumacz jak to bywa z tymi "dziwnymi" roślinami😉✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego 2024 @Lady Green byc może geny takie.. 🤷♂️ Raczej z pewnością.. Tym bardziej że wychodzi to w kilku miejscach..?! Stres to szkodzi bardziej na inny sposób.. opoznienie w rozwoju.. przystopowanie wzrostu.. uwstecznienie jak i zmiana płci.. Mutacje strukturalne to bardziej zasługa problemów natury genowej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego 2024 (edytowane) @Mr.Green no od razu mi lepiej że nie tylko ja tak uważam. 🙂 Dziś na 4 strony świata... 😉 Edytowane 13 Lutego 2024 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego 2024 @WymiataczMega te dziwne są zawsze zajebiste 😄😄😄Nie stresuj się @Lady Green będzie dobrze 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach