Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @moonka Nie oglądam twoich relacji, ale musze zacząć 🙂 skoro mamy podobne pomysły, polecam tytyrytki do LST jak doginasz szczyta końcówkę robisz bezpiecznie, i powolutku po zabku tak jak mam te dogiete drutem bym możliwe połamał 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia W dniu 26/01/2024 o 19:06, Mr.Green napisał: @Prepers chcesz zobaczyć potencjał 😄 Możemy zrobić Challenga na największego topa organicznego xD całe forum w jednym Challengu 😄 Liczy się tylko relacja rzecz jasna.. 🙂 nie jakieś zdjęcia kolegów 😄 Ale Ty jako pomysłodawca fundujesz sobie pierwszą nagrodę😅 Ja mogę od 1 marca Tylko musimy się umówić na jedną odmianę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 chuj nie zabawa jakby każdy teraz ta samą odmianę miał do konkursów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers dlaczego? Wielkość topa by była wymierna do wiedzy Ja i tak za każdym razem co innego sieję, jest tyle odmian że do końca życia starczy żeby się nie powtarzać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 Ciekawszym byłyby różne odmiany każdy wybiera sobie co chce, i wpierdala się która chce roślinką do jakieś tam daty po której wyłonić możnaby było zwycięzców np. top 3, sensu uprawiać jedna odmianę nie widzę, bo to głupie jest moim zdaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia Skoro nauczyłeś się uprawiać tylko jedną odmianę to możemy wybrać Twoją😅👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 hahaha nakupowalem nasion, i chce to wysiać nie chce się już powtarzać, zostały mi 4 gorilllki na outa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers z nasionami to ja mam kabaret, bo co mi się coś spodoba to zamawiam, a że jak czytam opis to zahaczam o inne i też mi się podobają to mam chyba z 7 albo 8 odmian w pudełku Nawet 10 się znalazło( to te co mam na cały namiot) nie liczę pojedynczych i gratisów bo one to na wiosnę w pole pujdą i co wyjdzie to wyjdzie😅 Upały, wysokie temperatury nie przeszkadzają pineaple, a na zimę White Rusian- świetnie znosi zimno 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Stycznia @Glut78 mam podobnie 😅 jeszcze kilka paczek do mnie idzie i kilka mam zamiar dokupic, to juz chyba uzaleznienie @Prepers mozemy zrobic kazdy po 1 krzaku z tej samej odmiany zeby bylo sprawiedliwie 😎 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli Jak wybierzesz jakaś kocur odmianę kali, bo ty masz opcykane te strony chyba bardziej niż ja, i niech ci będzie w kwietniu możemy startować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Boczelli no ja wczoraj jeszcze Erly Skanka zamówiłem w pole i zastanawiam się nad Mazarem, ale Mazar rośnie wielki i muszę najpierw miejsce na niego znaleść 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Stycznia (edytowane) @Prepers no ja koniec kwietnia planuje startować z kolejnym grow. Na cali odmianach raczej nie ma duzych topow, to trzeba by bylo jakiegos criticala albo mobydicka wsadzic. Edytowane 28 Stycznia przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli Szczerze jak chcesz tą samą odmianę walić to różnicy nie zrobi, będziemy porównywać przecież topki tej samej odmiany, mordo mam wyjebane ile gram wyjdzie, mnie interesuje tylko jakość 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Stycznia @Glut78 oo mialem gdzies jeszcze nasiona mazara od Dutch Passion 🤔 musze na bazie zobaczyc. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia A tyle roślin mam tylko z racji tego że nie chce w chacie takiej kolekcji pestek jak ty 🙂 A już się zaczęła robić kolekcja to jak nałóg 🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Stycznia @Prepers no ja w sumie tez nie robie na ilosc bo sam to moze z 10g na rok wypale 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli Ja jaram jak smok, ale przestałem jarać ciągiem bo to debilizm moim zdaniem, przerwa u palacza jest tak samo ważna, jak wiadro z rana o 5 🤣🤣 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Stycznia @Prepers mi sie za duzo odmian podoba i zamawiam te pestki jak alkoholik sete w barze. A potem nie ma gdzie to wszystko posadzic xD 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Boczelli trzeba szukać odmiany o małych odstępach między węzłami 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli Dokładnie tego chce uniknąć, i idę typowo w kali, jakość, smak, i moc, zero zastanawiania się ile wyjdzie, szukam jak najlepszych pestek premium serio nie żal mi 1000e, ale muszę mieć pewnosc że to prima sort 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach