Lady Green 2,135 Napisano 25 Stycznia 19 godzin temu, Prepers napisał: Teraz niewiem jak pomieszcze te 10 roślin wydaje mi się że rozsadzi boxa Dasz radę ale pracy troche Cię czeka. 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia To ten mutant sam tworzy koszyczek 🙂 Jestem w szoku co się w boxie dzieje, porównuje z poprzednim grow to dobre 7/8 dni jestem do przodu 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia Dobra rozłożyłem tą mutantke, i czeka mnie jeszcze w chuj pracy bo 7 do wiązania 🙂 Myślę że LST jak ta lala 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers ja bym jeszcze darl ten największy w dół 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Stycznia @Prepers dobrze @vego1989 mowi, najwiekszy stozek wzrostu ma byc nizej niz te mniejsze. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @vego1989 @Boczelli Czuje że zaraz limit ma, chciałem dalej, ale dogne ja jutro, albo pojutrze ostatnio też chciałem dociągnąć, i był lekki trzask, i niby nic się nie stało, ale chciałbym na tej tego uniknąć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers daj im odpocząć kilka dni i możesz poprawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 26 Stycznia Jak bedziesz je poprawial to przepnij glowny szczyt w strone srodka doniczni a ulatwi Ci to pozniejsze manewry z nowymi odrostami. Obecnie masz glowne skierowane strone scianek i zaraz zrobi sie z tego maly problem🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia Niby nic, a w chuj roboty odpuszczam resztę narazie, miałem dużo kombinacji z podłączeniem filtra nad roślinkami, i rury do wentylatora, dostaną jeszcze dzisiaj wody z cal-magiem, i acti-vera pH 6.5, i wsypie mikroby ostatni raz dawkę 0.4g/l@moonka Tylko mutanta będę gial jak idzie żeby nie uszkodzić, on się dziwnie rozrósł, i ciężko go innaczej związać nie uszkadzając @vego1989 I tak mało miejsca na 10, tak więc zaryzykowałem i dociaglem 🤣🤣 bez żadnych kontuzji. Roślinki mają 16 dni od wyjścia z ziemi uważam że idą zajebiście, wilgotność dałem im 65% teraz, i 25 stopni mają, dwa mieszanki leciutko mieszaja Nie przeszkadza że szczyty ryja w ziemi? Odbija normalnie? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers ta spokojnie się wywiną 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @vego1989 Chyba dobrze to wygląda 🙂 Ale nie chuja tam jest miejsca na 9 mówię ci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia @Prepers ja robię 9 na metrze Ale weg 30-35 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Glut78 Spoko potencjału nie uwolniszz na twoim miejscu jebnalbym 6, i dobrze wytrenował, ale każdy ma swój ogródek 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia 6 minut temu, Prepers napisał: @Glut78 Spoko potencjału nie uwolniszz na twoim miejscu jebnalbym 6, i dobrze wytrenował, ale każdy ma swój ogródek 👊 @Prepers Je wiem że pół kilo zdejmę 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Prepers chcesz zobaczyć potencjał 😄 Możemy zrobić Challenga na największego topa organicznego xD całe forum w jednym Challengu 😄 Liczy się tylko relacja rzecz jasna.. 🙂 nie jakieś zdjęcia kolegów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Mr.Green Za mała wiedzę raczej mam, ale mogę wejść w to następna uprawą jak dobiorę jakiś fajny gen z kali, szukam czegoś spektakularnego mogę dać nawet kafla za 4 nasiona, ale musi być to coś warte ceny 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Prepers do Challengu można dołączyć kiedy się chcę. Nie musi to być tutaj i teraz. Po prostu otwieramy zakłady 😄 Co masz na myśli spektakularnego? 😄 opisz to :)))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Mr.Green Mam na myśli takiego buszka że jak wystawie fotkę topka to pomyslicie że z bajki, albo żeby tak klepalo, że ostatnie co będę pamiętać po wiaderku to kaszel, i miękką poduszkę, albo chce mieć topa jak diabeł chuja, taka pyte że jakbyśmy na ryby szli to tylko kawałek żyłki i masz wędkę, i to tak w skrócie pisząc 🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia Dzień 18 dalszy trening LST+ nawozy nie chce mi się rozpisywać poprostu wypierdalam 100% z tabeli bio bizz cały zestaw dziś pH 6.5, a Ec chciałbym przy uprawie bio nie mierzyć 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 28 Stycznia @Prepers widze, ze podlapales pomysl z bambusami🙂 wydaje sie calkiem sensowne i pomocne przy wyginaniu roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach